donderdag 21 mei 2015

Glasplaat iphone

De nummer bescherming voor het scherm. Let op: Dit is GEEN screenprotector! Als je glas op een hard oppervlak laat vallen, ontstaan barsten en beschadigingen.


Het zou de meest breekbare . Doordat het glas is, zie je het kleinste stofje al zitten. Dan maar een krasje op mijn gorilla glas 5. Pas hierbij op dat u de screenprotector niet te veel buigt want dan breekt het glas ! Deze zijn gemaakt van gehard glas en zorgen voor extra val- en stootbescherming. Het Protection Glass is gemaakt van echt glas met . Gratis verzenden - Snelle levering - Dagen bedenktijd. Als het al lukt om de (kapotte) . De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd.


Een screenprotector is een zeer dunne folie of glasplaat welke op het scherm geplaatst wordt. Een schermreparatie is prijzig en kan in veel . Gehard glas is drie keer zo sterk als plastic, sterker dan normaal glas en biedt veerkrachtige en stevige . Vervang dan het glas met deze losse glasplaat. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Samsung Galaxy Tab A 10.


Gemaakt van verstevigd glas. Levertijd: 1-werkdagen. Wij kunnen uw iPad of iPad weer voorzien van een . Reparaties zijn in de meeste gevallen binnen dagdeel klaar.


Er was zoveel lijm gebruikt dat het de mensen van iFixit niet lukte de glasplaat los te krijgen. Moet je hem dan laten repareren bij een (dure) Apple Store, of is een voordelige telefoonzaak om de hoek de beste . Een klein tikje op het scherm en er zit al een barst in. Een Tempered Glass Screenprotector is gemaakt van écht gehard glas en biedt optimale bescherming.


In theorie is het mooi, maar hoe werkt . Gustaav Glas beschermt zonder afbreuk te doen aan het contactgevoel, de helderheid of de kwaliteit van je . Wij van Gsm Schagen krijgen vaak de volgende vraag: “Is het ook mogelijk om alleen het glas te laten vervangen van bijv. Een glazen screenprotector bestaat uit verschillende lagen, waaronder een speciale laag van gehard glas. Een nieuwe Screenprotector kopen? De digitizer is gemaakt van glas en is gebonden aan het bovenste glazen scherm door een dunne laag doorzichtige epoxy.


Maak kennis met onze verschillende, interessante mogelijkheden! Direct leverbaar uit voorraad! Ik heb al zitten zoeken maar mijn antwoord niet gevonden. Je kunt bij ons terecht voor het laten . Reuze assortiment en nergens goedkoper!


Het vervangen van het glas is een lastige en gevaarlijke reparatie. Met de instructievideo en . Glas scherm 5S laten herstellen omwille het scherm kapot is? Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele. Ik ben niet bang dat ik mijn glas breek van mijn telefoon aangezien ik er . Stuur uw telefoon op of kom langs.


Zij halen dan het LSD-scherm los van de glasplaat en repareren deze dan . Lees van beide opties de plus- en minpunten. Zo weet je precies welke je nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts