dinsdag 30 december 2014

Uurtarief pc reparatie

Uurtarief : Wij hanteren een uurtarief van slechts € 3-. Wij rekenen de tijd die wij kwijt zijn en eventuele hardware of software die wij . Servicecontract(en) per kalenderjaar vanaf € 15-. De PC Dokter Hasselt hanteert verschillende uurtarieven. Een tarief voor ondersteuning aan huis en een ander tarief voor werken uitgevoerd in. Voor zakelijke incidentele pc reparatie of ICT ondersteuning aan bedrijven geldt hetzelfde.


Gebaseerd op de tijd van het rijden naar locatie keer het uurtarief. Wij berekenen onze reistijd op basis van het standaard uurtarief. Tegen een vast laag particulier uurtarief van € 4inclusief BTW, bieden wij u. Op zon- en feestdagen geldt een uurtarief van € 6inclusief BTW (€ 5exclusief BTW). NIET berekend indien de reparatie door ons wordt uitgevoerd of tot nieuwe aanschaf wordt besloten. U heeft een computer pc of laptop probleem door falende hardware of software en error meldingen die een pop-up geven, zijn er onderdelen stuk dan doen we . Het uurtarief geldt voor service aan huis - herstel van uw pc , . Gratis en kosteloos indien vooradig een reserve pc verkrijgen voor de duur van de interventie.


Voor bedrijven wordt gewerkt op basis van een uurtarief van € 3-. Voor alle reparaties werken wij met een uurtarief van € 450. Als uw PC bij u thuis word gerepareerd komt er € 2voorrij-kosten bij voor . U krijgt een gratis jaarlijkse PC check en korting op het uurtarief. Voor particulieren hanteert Webeen uurtarief van € 4inclusief BTW.


Het starttarief bedraagt € 3-, we rekenen per kwartier. Tarieven voor bedrijven ¹. Particulieren uurtarief. De voorrijkosten zijn € binnen Zeist en € 1in de . Voor computer reparatie , onderhou training, maatwerk en advies bent u. Het standaard uurtarief is van toepassing op onze diensten, trainingen, reparatie , . Zakelijk uurtarief €4- Excl. BTW 1e uur altijd volledig berekend.


Halen van pc en laptop incl onderzoekskosten, onder onderzoekskosten wordt. OPSCHONEN VAN PC OF LAPTOP WAARDOOR HIJ WEER SNELLER EN. Franks Pc Service geeft buiten reparatie en onderhoud aan uw computer of laptop,. Daarbuiten vaste voorrijkosten maar opgeteld met het uurtarief nog steeds . Vast tarief Windows Herinstallatie bij inbreng. Op uw locatie geldt het normale . Veelal zijn mensen voor hulp met de PC aangewezen op iemand in de familie- of kennissenkring.


De pc -whisperer werkt met duidelijke, voordelige tarieven. Een uurtarief of vaste prijs voor veelvoorkomende werkzaamheden. Laptop en computer reparatie Waalwijk en omstreken. Uw persoonlijke computer monteur aan huis.


Met een uurtarief van € 3- is Gerrit computers één van de goedkoopste. Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd terecht met PC problemen of reparaties of. Computer service bij u thuis en op kantoor. Hierbij krijgt U korting op het standaard uurtarief bij tussentijdse werkzaamheden. Dit alles tegen een scherp uurtarief en op basis van No Cure – No Pay!


Wij starten onze analyse en hiervoor rekenen we minimaal minuten van ons uurtarief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts