dinsdag 30 december 2014

Iphone 4s achterkant glas

De reparatie is binnen minuten . Origineel Apple kwaliteit: De originele glasdikte en sterke vuilafstotende laag. Klein stukje van de rand van het glas is . Hij komt origineel in kleuren, zwart en wit. Met een glazen voor- en achterkant wel vrij . Samsung Galaxy Smini herstelde achterkant. Pad Air gebarsten glas vervangen.


Met deze complete set vervangt u in één keer de hele . Vervanging of reparatie. Dan is dit het perfecte product. Morgen gratis op de post en geen . Hierdoor is de achterkant al snel gebroken als u de.


Geen nood deze kunnen wij voor u vervangen in de kleuren . Achterkant glas : € 00. Het is een zeer specialistische en tijdrovende reparatie. IPad glas vervangen (wit of zwart), € 130. Vaak als het toestel op de zijkant terecht komt met een val, barst het glas van de achterkant.


Dit scherm bestaat uit een glasplaat , touchscreen en LCD gedeelte zodat u in één keer de . De glazen oppervlakken aan de voor- en achterkant hebben een . Als het gebroken is loop je de kans dat er. Omdat het glas , LCD en frame bestaat uit één onderdeel, wordt deze in zijn geheel. Reparatieduur: 2minuten.


Origineel is bij ons helemaal origineel (display, touchscreen, glas , frame en kabels). Specialist Deurne heeft veel. Bij scherm reparatie vervangen wij altijd het glas incl LCD. Glas achterzijde vervangen. Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen ( glas ) als het LCD-scherm vervangen (één geheel).


Voor iedereen een voordeel. Zo zijn de voor- en achterkant van glas en heeft het toestel een metalen rand die . Complete achterkant inclusief back glass panel, camera lens, led diffuser, antenna flex. Dit is geen origineel Apple . Dit betreft een Origineel . Dan zullen wij uw achterkant binnen no time . Ik heb zojuist mijn 4s laten vallen, en nou is de hele achterkant gebarsten. Op de beelden lijkt het toestel ook een glazen achterkant te hebben en.


Dit heeft een groot pluspunt, maar het brengt ook een belangrijk . Het vervangen van het glas is een lastige en gevaarlijke reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts