vrijdag 26 december 2014

Krassen verwijderen iphone 7

De meeste producten heb je waarschijnlijk al in huis. Er is een manier waarop je krassen kunt verwijderen. Dan is-ie klaar om de krassen van je scherm te verwijderen. U kunt krassen verwijderen doormiddel van de onderstaande tips and tricks te gebruiken. Bij sommige tips zal u voorzichtig te werk moeten . Hoe krassen te verwijderen van uw telefoonscherm.


Wij zetten vier goedkope, makkelijke manieren op een rijtje om deze krassen te verwijderen. Voordat je aan de slag gaat, moet je wel een paar dingen doen. Kras Macbook 1Aluminium One More Thing posts feb. Verwijder krassen met Displex Display Polish en voorkom een defect. Krassen met tandpasta verwijderen van de achterkant.


Meer tests, wetenschap, tech en gadgets? Dat is erg vervelend uiteraard. Wanneer een beeldscherm vol zit met krassen is het natuurlijk . Hieronder vind je methoden om je telefoon te redden. Product om autokrassen te verwijderen.


Lees dan deze tips waarmee je krassen zelf bijna kosteloos van het scherm kunt. Apple moet de stekker trekken uit 3D Touch . Hallo,Op de PSP van mijn zoontje zijn per ongeluk diepe krassen in het plastic voor het scherm gekomen. We wilden dit onderdeel bij Sony . Wij raden u aan om na het verwijderen van krassen uit uw mobiel of tablet deze te beschermen met een vloeibare screenprotector van NanoFixit, kijk hiervoor . Om krassen van een telefoonscherm te verwijderen kun je ze weg proberen te. Ik merk dat er wat krassen in mn scherm zitten.


Commandant(om verweerde autolak te polijsten en weer mooi te krijgen) gebruiken. Werkt fantastisch voor diepe èn ondiepe krassen. Op de één of de andere manier is er een vrij diepe kras precies in het midden. Als ik bij Apple voor niet al te veel geld een nieuw scherm zou . Daarna de resten verwijderen. Pack Glazen Screen protector Tempered Glass 2. Krasjes verwijderen Kleine krasjes kun je verwijderen of minder zichtbaar.


Kijk niet verder dan je badkamer: tandpasta is namelijk een van de trucs om krasjes te verwijderen. Dep wat tandpasta op een . Als u vingerafdrukken wilt verwijderen , veegt u gewoon het oppervlak . Ik raad aan om de kras gewoon te negeren, en tegen de tijd dat het . Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Super sterk Japans Asahi glas beschermt je beeldscherm optimaal tegen stoten en . Met deze tips kun je krassen zelf wegwerken van je telefoon.


Ontbrekend: Een beschadigd telefoonscherm repareren? Iedereen kent die vervelende krasjes wel op het telefoonscherm. Wanneer het langzaamaan droogt kun je de tandpasta verwijderen met een . De folie weert krassen en vlekken van de display én houdt de functionaliteit van. Laat bij het verwijderen geen lijmresten achter.


APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. Directe toegang tot alle havens en knopen zonder het uit het geval te verwijderen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: coach ik leer anders Abonneer. De eindbescherming kan eenvoudig worden verwijderd. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkom je.


Het is mogelijk een glazen screenprotector te verwijderen en opnieuw te gebruiken . De innoverende, zelfreinigende randtechnologie voorkomt dat er zich. Je zet je zonnebril op, maar zit steeds tegen dat ene vervelende krasje aan te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts