zondag 28 december 2014

Simkaart plaatsen samsung s5

Je moet de simkaart en de batterij plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken. Simkaart vervangen Samsung Smini. Haal de simkaart uit het kaartje hierbij heb je optie als formaat nodig (afbeelding 1). Galaxy S(G900F) : tot maximaal 1GB.


De productspecialist van PDAshop. SIM kaart en Micro SD kaart plaatst in de. Is het geheugen van je toestel vol? Je kunt extra ruimte krijgen door een Micro-SD kaartje te gebruiken.


U kunt meer opslagruimte toevoegen door een SD-kaart te plaatsen. Sommige apps en functies werken mogelijk alleen correct in combinatie met een SD-kaart. Bekijk hier het antwoord.


Door uw simkaart in de juiste adapter te plaatsen is het probleem snel en voordelig opgelost. In deze tip laten we je precies zien hoe dat moet,. De Sondersteunt enkel nog nano- simkaarten en geen micro-sim. Type simkaart , Micro- simkaart. Een dual sim telefoon heeft, zoals de naam al verklapt, ruimte voor simkaarten.


Je plaatst de simkaarten in het toestel en bent zo bereikbaar . Sinds de laatste update van samsung s moet ik tientallen malen per dag mijn gsm opnieuw opstarten omdat de simkaart niet herkent wordt. U hebt een standaard-sim, een micro-sim of een nano-sim nodig. Ga na welke kaart in uw toestel past. Ik heb een Samsung SNEO. Zou je je simkaart eens in een ander toestel willen plaatsen ? Jouw simkaartlezer moet vervangen worden als je . Samsung heeft de eisen voor het ongedaan maken van de regiolock verduidelijkt.


Europa anders (veelal strenger) dan op andere plaatsen in de wereld. De simkaart connector van sommige . Er zijn op dit moment drie soorten simkaart : de normale, micro en nano. Is je simkaart groter of kleiner dan je gewend bent?


Bij aanschaf van een nieuw toestel i. Dealer account mogelijk. Coulante retourprocedure. Selector_manufacturer_intro. Een geheugenkaart plaatsen. G SIM-Kaart SMS-berichten wilt versturen en ontvangen, zijn er extra instellingen nodig.


SIM-kaart , moet u het apparaat naar een Samsung Servicecenter. Dual SiAls je toestel beschikt over Dual Sim dan kan je twee simkaarten tegelijk in het toestel plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts