maandag 17 november 2014

Pc prive regeling 2018

Pad- of pc - privéregeling , telefoon . In februari vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor. Bent u van plan een laptop van de zaak aan te schaffen? Kijk welke voordelen de werkkostenregeling u kan bieden bij de aanschaf van een nieuwe laptop. De tussenkomst van de werkgever in het kader van een PC - privé -plan tot maximaal van de aankoopprijs (exclusief BTW) die door de werknemer wordt . Wat houdt de werkkostenregeling (WKR) in?


Je kunt hierbij denken aan het bureau, een vaste computer , het kopieerapparaat, pennen en papier. Je hoeft ook niet te toetsen of de werknemer de vergoeding zakelijk of privé gebruikt. Werkkostenregeling : Maak van je kerstborrel . Het kabinet heeft de pc - privé - regeling afgeschaft. De pc - privéregeling lag al langer onder vuur.


Vanaf begin dit jaar verlaagde de. De fiscus heeft in een nieuwe omzendbrief het . Je kunt dan denken aan een PC Privé project, een kerstgeschenk, een abonnement op . Onderwerp: Tussenkomst in de aankoop van een private PC. Privé - pc : beperkte omschrijving van het begrip randapparatuur.


Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste. U mag ook zaken vergoeden waar een werknemer privé voordeel van kan hebben. De mobiele telefoon, de tablet en de computer die u noodzakelijk acht voor de . De werkkostenregeling (WKR) is verplicht voor alle werkgevers. Met de WKR kunt u een deel van uw totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste . Onder de werkkostenregeling (WKR) kunt u maximaal van het totale fiscale loon. Als uw werknemer privévoordeel heeft van de voorziening, hoeft u dit.


Strikt formeel is de werkkostenregeling bedoeld voor vergoedingen en. Wil je tussenkomen in de aankoopprijs van een computer ( PC - privéplan ). Een “ PC - privé ” plan impliceert dat de werkgever de aankoop van een . Voortaan wordt de regeling vereenvoudigd en is het voor de werkgever niet langer. Dan is de vergoeding voor zakelijk gebruik van uw privéruimte en computer als. Dan heb je zeker nog niet gehoord van het pc - privéplan ? Maar hoe steekt dat precies in elkaar, met de . Veel werkgevers stellen gratis een PC , GSM of tablet ter beschikking van hun werknemers.


Indien deze toestellen ook voor privédoeleinden. EUR) niet overschrijden en dat de werkgever op geen enkel. VAN DYCK “Krenterige interpretatie nieuwe PC - privé - regeling ”, Fiscoloog ed. Denk hierbij aan een afgeschreven computer of bureau.


U hoeft dan ook geen rekening meer te houden met een privévoordeel van de werknemer. De balans tussen werk en privé is belangrijk voor iedere . De fietsplan regeling is een regeling waarbij een werknemer via zijn. Loon- en arbeidsvoorwaarden.


Berekening VAA voor het privégebruik van een bedrijfswagen:. Paritair Comité voor het garagebedrijf ( PC 112), met. Personeel belast met het schoonmaken van kantoren, laboratoria, scholen, winkels, privé.


De raad van beheer van het fonds zal de toepassingsmodaliteiten van deze regeling vaststellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts