vrijdag 21 juni 2019

Tenten maken

Tentenreparatie Bedrijf De Groene Klok is gespecialiceerd in de reparatie van uw tent. Van verstelwerk van voortenten tot het waterdicht maken van zeil of doek. Kwalitatief herstelwerk geeft jouw tent , parasol, boot- of buiskap een tweede leven.


In de Zeilmakerij maken en hertellen wij al jaar zeilen en tenten. Tent - en Zeilmakerij uit Sint-Oedenrode. U kunt bij ons terecht voor reparaties, zeil overkappingen of losse tent en zeilmaterialen. Wij repareren van tenten o. ZELF TENT MAKEN OF LEESHOEK Knutselen Voor Kinderen, Kindertenten,.


Helaas gaan tenten ook wel eens stuk. Een kapotte rits, een scheur in het doek, een gescheurd raam, uitgescheurde ringen, etc, etc. Hartelijk welkom op de internet site van TEN HOOPE TENTEN ! Hierdoor oogt het binnenin de tent natuurlijk een stuk donkerder. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van voortenten en luifels op maat en naar wens van de . Tunneltent Een tunneltent wordt.


Ga je binnenkort kamperen of heb je een outdoor feestje? Erg leuk, maar het wordt nog leuker met een tent ! Wij hebben koepeltenten voor elke gelegenheid. U kunt ook bij ons uw (voor) tent of luifel laten repareren. Maken of vermaken van windscherm tot voortent. Ons atelier doet meer dan alleen repareren.


Wil je een extra raam in je tent , of een rits aan de petluifel? Naast het borduren verzorgen wij ook tent en zeil reparaties zei het in kleine vorm, ook kunt uw bij ons speciale (winter) tenten laten maken voor (sta)caravans , . Storm, slijtage of gewoon een ongelukje…. Daarvoor bent u bij Tentreparatie-Rotterdam aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons in Schagen terecht voor het laten maken en repareren van. Tenten – Zeil reparatie Tilburg – Glamping Tenten – Safari Tent – Luxe Tent.


Karsten Tenten is specialist in maatwerk en beschikt over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Het adres voor het maken , repareren en reinigen van paardendekens, tenten , dekzeilen, verandaschermen etc. Vraag naar de mogelijkheden. Over het opbouwen hoeft u zich beslist geen zorgen te maken want alle tenten worden door ons vakkundig op het gewenste tijdstip op en afgebouwd zonder . Frisian Sails reparatie tenten en bootkappen Reinigen, schoonmaken, impregneren, rits, scheur.


Bij Kuijpers Stretchtenten kunt u terecht voor de verhuur, ontwikkeling reparatie en laten maken van (stretch) tenten. Bekijk onze website en neem contact met . Tenten op middeleeuwse evenementen zijn meestal gekocht, zelden zelf gemaakt. Het doek komt om de onderste gording . Wie ze zelf bouwt op basis van originele afbeeldingen ontdekt al snel hoe . Wij beschikken over een eigen atelier waar we reparaties aan tenten uitvoeren en riddertenten maken. We zijn gespecialiseerd in het maken van landsknecht . Door onze ervaring met vele soorten tenten en onze kennis van producten en. Doordat wij gebruik maken van stretchtenten is er heel veel mogelijk en zullen . Reparatie tenten , bootkappen, zeilen, etc.


Onze grotere en dichte dome tent is ideaal voor een glamping experience. Dat is kamperen met net dat beetje extra. De meter diameter biedt een grote ruimte . Ik moet er by voegen, dat veelen van . Er worden verschillende soorten tenten aangeboden, die elk een toepassing afdekken.


Ook kunnen wij dan een afspraak maken om samen op de betreffende . Geen resultaten gevonden voor Tipitent. Probeer eens te zoeken op een ander trefwoord. Bent u op zoek naar de ideale wintervaste voortent om uw kampeerdromen waar te maken , waarin u écht comfortabel en aangenaam kunt wonen? Wij leveren niet alleen tenten maar ook de inventaris.


Een tent huren via de Tentverhuurmakelaar betekent altijd de beste deal! Van je hobby je werk maken , dat is wat Eelco jaren geleden heeft gedaan. Prettig kennis te maken.


De Tentenstudio is een coöperatie die bestaat uit verschillende leden, elk met hun eigen specialisme. Eén ding hebben we sowieso .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts