woensdag 19 juni 2019

Gaatjes in wollen truien

Maar wat als je merkt dat ook de motten van dit . Is kasjmier dan gevoeliger voor insecten die de vezels vreten of zo? Ik heb het in wollen truien , katoenen t-shirts, maar ook in hemdjes . Woolfiller alias Wolplamuur repareert gaten en verbergt vlekken in wollen truien , vestjes, jassen, tapijten enzovoort. Door de specifieke eigenschap van . Heb je een trui gevonden met een gaatje van mm?


Dan heb je verder nog een strijkijzer een strijkplank nodig, een spuitfles met water, bakpapier, een . Sokkenwol of stopwol , naaigaren, een maasnaal eventueel een stopei, een. Nu je een gaatje kunt mazen, kun je ook gaatjes in truien op deze manier netjes. Je trekt je favoriete shirtje uit de kast, blijken er ineens twee of drie kleine gaatjes in te zitten. Het kan natuurlijk de schuld zijn van . Zit er een gaatje in jouw mooie wollen trui ? Waar komen toch die mysterieuze gaatjes in t-shirts vandaan?


Dat is de vraag die collega Liza Janson. Zapp Skills over kleding repareren. Als je een gaatje in je kleding hebt kun je deze natuurlijk. Een shirt met gaatjes is in een handomdraai gerepareerd We schreven al eens eerder over die rotgaatjes die soms zomaar.


Gaten in wollen kleding repareren blijkt net zo makkelijk als de. Ze herstelt winkelhaken, breit zelf truien en zet hup even een nieuwe rits in . De techniek is simpel: met . Met versleten en door motten aangevreten truien direct naar het atelier van. Vervolgens plet ze een wolkvormige dot paarse wol , tot de wol de . Ik bewaar mijn shirts samen met andere wollen kleding in een goed.


De eerste aanwijzing voor de aanwezigheid van motten zijn kleine gaatjes in de. Wij willen gewoon onze heerlijke wollen truien aantrekken als het kouder wordt. Afbeelding: rups van kledingmot in een wollen trui. Als u vreetgaatjes aantreft in katoenen kleding, dan zijn zilvervisjes waarschijnlijk de boosdoener en kunt u. De meeste kans op gaten in je kleding door motten heb je bij wollen. Mottengaten in een mooie wollen trui zijn zo triest, maar met deze tutorial.


De gaatjes in deze jeans worden omgezet in kleurrijke plekken met . Hierbij wil ik een klacht melden over Esprit : Twee truien gekocht van 1 Merino wol ,lijn: lived in and loved. Beide truien vertoonde gaatjes. Heb jij wel eens een wollen trui uit de kast getrokken, waar plotseling allemaal gaatjes in zaten?


Misschien zitten er dan wel motten in je kast. Als je wol gebruikt, kun je het gat daarna met zeep vervilten, maar het hoeft niet. Angelique legt uit hoe je het gaatje kunt stoppen. Gaatje (s) in je favoriete vest?


DIY: zelfgemaakte elleboogstukken of patches van wol. Maar als je maar af en toe een gaatje in je trui vindt, dan is het moeilijker om uit te. Stofzuig wollen kleding als het lang niet gedragen is, om eventuele eitjes te. Heeft u volwassen motten zien vliegen of onverklaarbare gaatjes in wollen kleding.


Kledingmotten zijn larven van een specifieke soort nachtvlinders die gaten vreten in eiwithoudende vezels, zoals wol , leer, bont en veren aan. Een gaatje in je gebreide trui , sokken of handschoenen is super jammer! Stoppage Dimro jaar ervaring Geen zorgen meer om een gaatje in uw kleding ,. Bloemen had ik al eens geborduurd maar nu wilde ik graag wat anders proberen. Alweer had ik een wollen trui met een gaatje.


En het werden kleine stukjes . Ook al is het gaatje klein, het valt gelijk op. Biologische wasmiddelen kunnen wol en zijde beschadigen waardoor gaten ontstaan. Van wol alleen kunnen ze niet leven. De larven voeden zich met wol , bont, veren, leer en haar.


Je ziet kleine gaatjes in je kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts