Of er ook meer bacteriën op zitten dan op een wc-bril, is volgens. Je afweersysteem kan de bacteriën op je mobiele telefoon meestal prima . In deze mist zit vaak de E. Colie- bacterie , zegt Kok. Op een mobiele telefoon zitten ongeveer evenveel bacteriën als op . Leuk feitje: iedere cm² van je mobiele telefoon bevat ruim 25. Dit maakt het één van de smerigste dingen waar je dagelijks mee . De telefoon of tablet is inmiddels algemeen geaccepteerd in de zorg. Verpleegkundigen en verzorgenden werken over het algemeen zeer hygiënisch, maar de mobiele telefoon blijkt een onverwacht grote bron van bacteriën voor . Hoewel de geringe variatie in kleur anders doet vermoeden, komen er aardig wat soorten bacteriën op de telefoons voor.
Zo vertelt elke afdruk . De alcohol of ammoniak is inderdaad funest voor de bacteriën ,. Dat blijkt uit onderzoek van TeleZakelijk T- Mobile , uitgevoerd. De mobiele telefoon van Nederlanders zit bomvol met ziekmakende bacteriën. Bijna procent van de landgenoten maakt zijn of haar mobiel . We checken onze telefoons gemiddeld keer per dag en daardoor zijn er natuurlijk veel momenten waarop de bacteriën zich kunnen verspreiden. Mobiele telefoons zijn veel smeriger dan wc-brillen. Het wemelt van de bacteriën , zeggen onderzoekers.
Niet iedereen realiseert zich dat mobiele telefoons een broeinest van bacteriën zijn. De meeste mensen vergeten dat het gebruik van hun mobiel op ongebruikelijke plaatsen ertoe leidt dat ze vol zitten van de bacteriën. Veel verpleegkundigen en verzorgenden . Het blijkt namelijk dat procent van de Nederlanders hun mobiele . Je wil niet weten hoeveel bacteriën er op zitten, per. Dat geeft aan dat procent van de geteste mobiele telefoons bacteriën bevatten.
Het gaat soms ook over griep- en verkoudheidsvirussen. De meeste onderzoeken wijzen uit dat telefoons gemiddeld tien keer meer bacteriën bevatten dan openbare wc-brillen. Goe mobiele telefoons zitten dus vol met bacteriën. Vooral de randen van de telefoon blijken vol bacteriën te zitten. Uit onderzoek blijkt dat de mobiele telefoon vol met bacteriën zit.
Waaronder bacteriën die op het toilet leven. Wetenschappers gingen de straat . Waar zitten meer bacteriën op? Het scherm van je mobiele telefoon , of de wc bril en de pot? Niet schrikken, je mobiele telefoon heeft vaak . Niets is zo schoon als het lijkt.
Wist u dat op een gsm 1keer meer bacteriën zitten dan op een toilet? Lees deze tips om jouw telefoon brandschoon te houden. Meestal was je dan wel even snel je handen maar in de meeste gevallen niet goed genoeg, al deze bacteriën komen vervolgens weer op je mobiele telefoon. In Nederland gebruikt gemiddeld de mobiele telefoon op het toilet.
Het toilet is een paradijs voor bacteriën en elke keer dat jij de wc doorspoelt komen er . Onze hypothese gaat als volgt, de onderste gedeelte van een mobiele telefoon zou meer bacteriën moeten hebben. Wat hebben een mobiele telefoon en zijn eigenaar gemeen? Nieuw onderzoek toont aan dat een groot deel van de bacteriën die op. Interessant artikel weer bij onze favoriete microscoopstaarders.
Jouw mobiele telefoon bevat maar liefst keer zo veel bacteriën dan de wc-bril! Nee hoor, vergeleken met je mobiele telefoon is jouw toilet een waar. Geen wonder dat het scherm dan ook een bron van bacteriën is.
Er op een mobiele telefoon tot keer meer bacteriën leven dan op het gemiddelde. Hier heb je andere weetjes over je mobiele telefoon !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.