dinsdag 29 januari 2019

Touchscreen reageert niet samsung

Een touchscreen dat niet reageert kan frusterend zijn voor de eigenaar. Als het scherm van uw Android-apparaat niet reageert of als het scherm knippert, verspringt, flitst, dode pixels bevat of als het scherm blanco is, kunt u deze . Scherm reageert totaal niet bij aanraking, hou het knopje aan de zijkant in,. Hallo, Mijn scherm reageert niet meer op aanraken, ook niet als ik de telefoon opnieuw wil starten of uitzetten. Hoe kan ik dit verhelpen?


Hallo allemaal, Sinds gisterenavond doet mijn touchscreen het niet meer. Toen hij een bericht wilde . Meer resultaten van androidworld. Touchscreen reageert helemaal niet meer posts nov.


Mn touchscreen reageert nergens meer op. En die kan ik dus juist niet invoeren, want hij reageert nergens op. ProbleeSporadisch zal het touchscreen van mijn telefoon werken. Ofwel reageert het niet op aanraking, of het doet alsof het ergens anders aan te raken,. Als je er niet in slaagt het toestel op de normale manier te herstarten, kun je dit ook . Wanneer het probleem niet is verholpen, herstelt . Heeft u dode pixels in uw beeldscherm.


Na het ontgrendelen reageert het touchscreen niet meer. Je kunt dan door samsung een andere softwareversie op je telefoon laten flashen . In alle gevallen lijken er enkele dode vlekken op het touchscreen van de Galaxy Ste zitten. Het beeld wordt wel getoon maar reageert niet. Ik kan hem uit en aan zetten en krijg telkens het beginscherm . Als hij reageert doet hij het gewoon goed. Tab reageert slecht op aanraken touchscreen.


Het probleem bevindt zich niet alleen bij het gebruik van een USB-C, maar ook . Mijn beeldscherm reageert niet van mijn samsung aal gereset maar doet nog niks. Dat komt door de volgende reden. En er is ook een oplossing . Ik zie alles wel maar de touchscreen reageert niet meer.


Probeer deze oplossingen voor uw Microsoft Surface op Windows als het touchscreen niet meer reageert op aanraakbewegingen. Is het scherm nu gebarsten, werkt je oorluidspreker niet meer of weet je niet precies wat er defect is? Het scherm werkt nog wel maar ik. Sommige Galaxy S(Plus) exemplaren hebben een scherm dat niet overal op aanraking reageert. Samsung laat weten het probleem te . De onderste helft van mijn touchscreen reageert niet meer op aanrakingen, de bovenste . Zitten er strepen of vlekken in het scherm?


Ik heb een Galaxy TAB A waarvan de apps regelmatig niet openen bij aantippen. Is daar een oplossing voor? Als dit ook niet werkt kun je ook een hard reset uitvoeren, hierbij wordt wel alles . Als het glas gebarsten is, of het touchscreen display reageert niet meer, dan kunnen wij deze vakkundig . Op andere momenten reageert het helemaal niet op mijn aanraking,” . Scherm, Glas scherm kapot, LCD kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts