woensdag 30 januari 2019

Iphone 5s home button werkt niet

Lees hier hoe je dit probleem kan oplossen. Werkt je homeknop niet goe dan helpt het om deze te kalibreren. Maar gelukkig zijn er altijd wel oplossingen voor als je homeknop kapot is, slecht werkt of niet meer reageert. Werkt bovenstaande oplossing niet voor jou en is fysieke vervanging van de . Gelukkig is er een oplossing!


Om makkelijk te navigeren naar de stappen hebben. Sinds vorig weekend werkt touchid niet meer op mijn 5S en loopt de. Ik heb verder niet meer aan de home button en het scherm gezeten, dus . Ik heb mijn scherm,camera flex en het verleng flex van het home button vervangen maar nu werkt het touch id niet en mijn home button werkt.


Het kan zijn dat de homeknop helemaal niet meer werkt of dat de home knop af en toe niet. Mijn home button is kapot, waardoor ik tijdelijk een homebutton via het scherm heb. Een home - knop met Touch ID is bijvoorbeeld niet zonder hulp van Apple te vervangen – de vingerafdruksensor werkt niet als je er gewoon een . Reageer je home knop niet of werkt deze helemaal niet meer?


De wifi ontvangst is slecht - De wifi werkt niet. Ik kan nu niet meer vergrendelen. De homebutton werkt niet (goed), € 399. Assistive touch werkt niet om te vergrendelen, verder wel.


Heb je alle methodes geprobeerd en werkt je home knop nog steeds niet dan . Op dat moment werkt je home button helemaal niet meer. Werkt de home knop van jouw device niet meer naar behoren? Let op: na het vervangen van de home button werkt het touch ID niet meer. Als het beeldscherm niet reageert op aanraking.


Start uw apparaat opnieuw op. Als uw home knop niet goed werkt ligt het probleem vaak in het kabeltje onder de home knop. Steeds meer mensen melden dat hun telefoon dan niet meer werkt ,. De scanner zit in de homeknop , die gevoelig is voor schade doordat hij . Als je de home button vervangt is je touch id weg. Misschien heb je geluk en zit het niet goed aangesloten anders zal je zonder touch id door . Al heel snel kan er een scheurtje ontstaan door aan de . Dan kunnen wij deze voor u vervangen met een origineel onderdeel.


Blijft Siri maar opkomen? Dit is natuurlijk snel en goed te vervangen. Home en Lock- knop tien seconden vast.


Binnenkort verlengen en dan maar een 5S zoals het nu lijkt, zeer . Geluidschakelaar (muteknop) vervangen. Homebutton (thuisknop) werkt niet correct. Hoort u tijdens het bellen uw gesprekspartner slecht?


Headset-aansluiting werkt niet. Homeknop werkt niet correct. Microfoon werk niet correct. Muziekspeaker werkt niet. Werkt een volumeknop niet meer of werken beide knoppen niet dan kunnen wij deze vervangen . Alle prijzen zijn inclusief reparatiekosten en BTW.


Laat dan het onderliggend circuit. Doet de thuisknop ( home button ) niet wat je gewend bent? Dan wordt het tijd om je Home Button te vervangen. Deze homeknop is inclusief de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts