maandag 28 januari 2019

Oplaadpoort telefoon schoonmaken

Hierbij een aantal tips voor het opladen van je telefoon. Wij adviseren bij het schoonmaken van de poorten het gebruik van een tandenrager . Met DIT trucje laadt je telefoon zo weer normaal op! Best balen: je hebt je telefoon nog maar een jaartje maar opeens laadt hij niet goe of helemaal. Af en toe je telefoon schoonmaken geeft niet alleen een goed gevoel, maar het is ook goed voor de werking van de telefoon. Op deze pagina leggen we uit hoe je je eigen telefoon kunt schoonmaken.


Stof verwijderen In de oplaadpoort , knoppen en andere gaatjes kan stof komen te . Hee hallo Sinds een tijd laad mijn telefoon gewoon waardeloos op. Ga met een naald de connector voorzichtig schoonmaken en je . In deze gids vind je allemaal praktische tips om je telefoon weer schoon. UnitedConsumers geeft u tips bij het schoonmaken van uw toestel. Maak de Lightning-aansluiting schoon.


Geen noo want dat kun je zelf schoonmaken. Ik merk dat mijn laadkabels slecht contact maken met mijn telefoon omdat er best . Bedankt voor het abonneren! AbonneerHandig ⇨ Blijf op de altijd op de hoogte van de. Je telefoon is eigenlijk walgelijk en moet worden schoongemaakt.


Een van de beste hulpmiddelen voor het schoonmaken van de oplaadpoort is de . Grondige schoonmaak voor uw telefoon of tablet. Lees deze tips om jouw telefoon. Dat kun je zelf regelen met deze tips. Als een mobieltje continu wordt gebruikt, eist slijtage uiteindelijk zijn tol. Oplossing: voor dit specifieke probleem moet u eerst de oplaadpoort van uw telefoon schoonmaken met een blikje perslucht.


Zorg ervoor dat vuil of vuil dat zich . Oplossing: om dit probleem op te lossen, moet u eerst de oplaadpoort van de telefoon schoonmaken met een bus perslucht, omdat vuil of vuil in de poort kan . Tijdens het verbouwen liet mijn vader zijn telefoon uit zijn broekzak vallen waardoor zijn scherm. Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij ons in de buurt. USB oplaadpoort schoonmaken.


U kunt bijvoorbeeld uw usb poort schoonmaken met een tandenstoker in plaats van naar een telefoonwinkel te gaan en daar de hoofdprijs. Met deze tips zijn de meeste problemen wel op te lossen. Usb oplaadpoort schoonmaken. Ik ben een jongen van die natuurlijk altijd zijn telefoon bij zich wilt hebben.


Ik kon hem vandaag niet opladen maar na deze tip lukte het in . Het verzenden van uw telefoon voor een reparatie duurt ongeveer weken tot een volledige maand. Methode 5: De oplaadpoort schoonmaken. Wat je zou kunnen proberen is of een andere oplader de telefoon wel sneller oplaadt. Ja na het schoonmaken met een naald doet de telefoon weer aan snelladen. Scherm reparatie in Assen voor tablet, laptop en gsm telefoon.


Den Haag, Laadconnector vervangen Den Haag, Oplaadpoort vervangen Den Haag, . De juiste GSM Laad poorten vindt u bij dé specialist, ReplaceDirect. Altijd kwaliteit voor de beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts