dinsdag 27 maart 2018

Htc u11 scherm

SOORT REPARATIE, PRIJS, DUUR. Garantie in geval van gebruikerssporen en op een DOA-onderdeel. Het scherm mag in beide gevallen geen gebruikerssporen vertonen. ZONDER AFSPRAAK DIRECT KLAAR.


Komt u van ver, maak dan telefonisch een afspraak). Omschrijving, Prijs, Contact ons, Stuur op. Wij voeren alle reparaties uit voor de htc uen de htc u play. Kom langs bij ons service.


Is er een scherm stuk gegaan of . Veel concurrenten gaan langzaam maar zeker over op oled. Samsung heeft al jaren . Het beeldscherm van het toestel is erg breekbaar door de combinatie van gebogen glas en een flexibel frame. Laat hem door ons gespecialiseerde team repareren.


Je kunt de helderheid van het scherm handmatig. Voorkom lange reparatietijden en veel geld door de reparatie . Het is zeer ellendig wanneer dit gebeurt, omdat de . Batterij vervangen: € 55. Oplaadconnector reparatie: € 55. Scherm vervangen: € 159. Uw scherm binnen minuten weer als nieuw!


En dat laatste ziet er prachtig uit. Snel, goede kwaliteit, voordelig en altijd maanden garantie! De opslagcapaciteit is GB. Dat kun je uitbreiden met . Geen probleem deze kunnen wij voor u vervangen terwijl u wacht! Wij zijn gevestigd in Amersfoort Vathorst.


Bekijk hier nog meer mogelijkheden! Het glas heeft een extreme hardheid van 9H en. Mooi scherm , mooi design, echt een krachtpatser die zonder vertraging alles doet wat hij moet . Maar hoe goed presteert de HTC Uin de praktijk? Toch mag je wel zeggen dat de HTC Ueen ietwat ouderwets ogend scherm heeft. Lees hier alles over de HTC U, het nieuwste vlaggenschip van HTC.


Bescherm het beeldscherm van je HTC Utegen krassen en vuil met deze screenprotector van 9H tempered glass. De screenprotector is slechts 0. HTC Reparatie, binnen minuten klaar! HTC UScreenprotectors koop je eenvoudig online bij bol. HTC rust de Uuit met een knijpfunctie.


Maar blijft het bij die gimmick of zit er meer achter het inch scherm ? Data News trok met de U. Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de HTC U11. De prijzen zijn inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts