donderdag 21 december 2017

Vliesofix

Dubbelzijdig textiel tape. Dit papier lijkt een beetje op . Met deze dubbelzijdig klevende stof strijk je gemakkelijk jouw . Ruim op voorraa per 50cm te bestellen, euro. Plaats de ruwe kant aan de verkeerde kant van de stof en . Een motief voor je applicatie.

Stof voor de applicatie. Uitgebreid assortiment, de nieuwste artikelen op mode gebied voor een scherpe prijs, kijk snel verder op de fournituren webwinkel. Pour un transfert rapide et parfait sur des t-shirts, chemisiers, gilets et autres vêtements, pour de belles. Transparante, dubbelzijdige en plakbare tussenvoering, voor appli. De lengte van de stof bepaal.


Kan op de papierkant getekend worden. Apllicaties voorstrijken, zelf dik(ker ) . De meeste stoffen kunnen door middel van strijken, met vliesofix ertussen, worden geplakt. Tot graden Celsius bestendig.

Fournituren4Fun levert een ruim assortiment fournituren voor een scherpe prijs, waaronder vliesofix en andere vlieseline producten. Bekijk meer ideeën over Appliques, Cushions en Sewing crafts. Vlieseline vliesofix voor het maken van applicaties. Appliceren met vliesofix is heel makkelijk en je kunt er heel mooie effecten mee bereiken op quilts. Je kunt ze zowel met de hand als met de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Met deze lijmlaag kunt u uw applicatie zonder inslag vastplakken. Op dit papier kunt u tekenen. Het is een soort vlieseline die dubbelzijdig plakt. Het wordt veel gebruikt bij applicaties en bij quilten. Vliesofix kun je gebruiken voor het verbinden van stoffen.


Je kan op de papieren kant een tekening overnemen en hem dan op stof. Locatie (in onze winkel) . It can be used for garment hems, cushions, decorative projects and suitable for any sewing project. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken kun je.


U tekent een applicatie op de papieren kant van het vlies. Skip to main search. VLIESOFIX - WONDER UNDER.

Free Shipping by Amazon. Vind vliesofix op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maak in een handomdraai mooie applicaties.


Met vliesofix kan je stoffen door middel van strijken aan elkaar verbinden, zonder naald en draad. Op voorraad - uw order wordt zo . Geschikt voor bijna alle stoffen, karton en bij geringe temperaturen ook. Tweezijdig opstrijkbare vliesofix , geschikt voor applicaties, knutselen en repareren.


Zo kun je bijvoorbeeld zelf . Appliqueren met de strijkbout , snel en perfect. Plakgoed zoomband ZB 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts