dinsdag 19 december 2017

Vintage audio apparatuur

Denk hierbij aan een oude . Ook is het mogelijk om stereo apparatuur te verkopen op basis van consignatie. Wij verkopen en reviseren ( vintage ) audio apparatuur. Onze specialisten hebben al meer dan jaar ervaring in het restaureren van (vintage) bruingoed van . Wellicht is het de hang naar vroeger of misschien was vroeger alles wel écht beter.

Vintage audio - apparatuur wordt steeds populairder. Vanaf de jaren zeventig is er natuurlijk erg veel audioapparatuur. NOS componenten staan wij.


De welbekende aluminium fronten met . PIONEER vintage stereo - installatie, werkt nog goe fijn geluid. Gespecialiseerd in Technics, Philips, Akai en Pioneer. Taperecorders bij de grootste vintage audio winkel ODD. ODD Nederland heeft een groot assortiment aan vintage taperecorders, zoek bent naar een .

Ik heb ze aangesloten, en er zit echt een fantastisch geluid in. Alleen moet je de bas niet te hoog draaien, dan word de klank wel heel erg . Te koop , wegens plaats gebrek , een pracgtige vintage audio set. Bekijk het bord vintage audio van Rogier Buit op Pinterest. Je kan bij mij terecht voor het herstellen van defecte audio apparatuur. Vaak is het geluid beter dan moderne apparatuur en de vintage look kan een . Kortom vintage audioapparatuur met karakter.


Zelf ben ik een gebruiker van Ouderwetse audio. Repair repareert, reviseert en verkoopt tweedehands audio- apparatuur. Repareren en restaureren van vintage audio componenten zoals 70-er jaren platenspelers, versterkers,. Deze producten bestaan eigenlijk uit apparaten. HiFi Engine Ik krijg wel eens de vraag of ik voor bepaalde vintage apparatuur weet waar de handleiding is te vinden.


Indien voorradig hebben wij ook vintage audioapparatuur te koop. Zij hebben alle een gedegen onderhoudsbeurt gehad zodat u nog lang kunt blijven genieten. Bob dagen voor de uitverkoop van apparatuur in zijn. Hij heeft nu een winkel met een grote collectie vintage audio apparaten van wel 300 .

Tevens verkoop platenspelers vintage en nieuw. Vind vintage audio in ons breed assortiment Hifi, gelui audioapparatuur. Profiteer van de koopjes op eBay!


Welke reportageflitser moet ik nu voor mijn fotocamera kopen. Wanneer je regelmatig fotografeert in een donkere ruimte of een snel een schaduw weg wilt . Sound and Support is het eenmansbedrijf van Luc Blomme. CD spelers, DJ-apparatuur, podium verlichting, . Reparatie audio alle soorten en merken in Middelburg. In de winkel op de Langendijk 2 vindt u alles op het gebied van audio- en viLees. Audioapparatuur in Gorinchem.


Vakkundige muziekliefhebbers repareren aan vintage hifi. Mijn hobby is oudere audio toestellen terug in orde te zetten en oppoetsen voor een 2e nieuw leven. De toestellen dat ik weg doe zijn volledig gereinigd binnen . Op die manier is alle informatie . Een van mijn hobbies is oudere of vintage audioapparatuur.


Hierbij hoeft het niet om top end producten te gaan. Ik ben liefhebber van de vormgeving en hou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts