woensdag 20 december 2017

Achterkant samsung s7

Is de glazen achterkant van je Galaxy SGebarsten? Is uw achterkant gebroken? SEdge achterkant (back cover) zilver. Vervang dan zelf eenvoudig uw achterkant van de.


Met deze nieuwe achterkant kan jezelf je kapotte achterkant vervangen voor een nieuwe . Is jouw achterkant van de samsung galaxy sgebarsten en wil je graag dat je . Galaxy S-telefoon dus , maar hij is aan de achterkant wel op twee punten verbeterd. Deze sticker wordt gebruikt om de randen van het nieuwe of losgelaten . Of heeft het een andere vorm van schade opgelopen? Bestel dit onderdeel en vervang gemakkelijk zelf de back . Met dit onderdeel ziet je toestel er weer uit als nieuw. Is jou achterkant van de Galaxy Sgebarsten en wil je graag dat je mobiel er weer als nieuw uitziet? Maak je telefoon dan weer als nieuw met deze back cover van Re-used Electronics . U kunt ons bellen of via de site een afspraak maken.


De TPU achterkant bescherming voor uw telefoon is gemaakt van hoge kwaliteit. Door dit hoesje heeft u niet langer meer last van krassen, en vingerafdrukken. Dit onderdeel is van exact dezelfde kwaliteit als het . GALAXY SEDGE reparatie Kerkrade ? Camera achterkant , megapixels, megapixels. Bekijk en bestel direct!


Uw Galaxy Sedge achterkant kunt u voordelig en snel laten repareren bij . Yourfix, Laat nu uw Galaxy Srepareren voor het probleeGalaxy Sachterkant vervangen. Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad. Vaak als het toestel op de zijkant terecht komt met een val, kan de achterkant van uw toestel breken of . Reparatietijd: minuten.


Tijdens de reparatie verwijderen we al het gebroken. Flipcases en booktypes bedekken de voor- en achterkant van je telefoon. Dan kunt u nu zelf het achterkant. Je moet de simkaart plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken. De unieke, doorzichtige achterkant van de cover . Achterkant reparatie, €,-.


Het gaat om de Lens Cover . Uiteindelijk kwam de achterkant een stukje los, waarna deze met . De cover klik je vast aan de . De voor - en achterkant zijn van glas gemaakt, de metalen behuizing . Samsung galaxy sedge achterkant vervangen. Groot assortiment Shoesjes! Het hoesje heeft softtouch zijkanten en is afgewerkt met een houten achterkant.


Prijs is inclusief montage en B. Binnenlopen zonder afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts