dinsdag 29 augustus 2017

Zinnen vertalen

Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld. Probeer nu onze gloednieuwe vertaalmachine! Met de laatste updates de beste vertaling van zinnen. Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN.


NL lokaal present, in elke taal en cultuur, met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen. Het zint me niks dat de benzine nog duurder wordt. Vertalen van woorden en zinnen. Niet alle zinnen in Euroglot Translator worden goed vertaald. Het gaat hierbij vaak om lange gecompliceerde zinnen.


Er zijn meerdere reden waarom een zin. Gesproken tekst vertalen. U kunt gesproken woorden en zinnen vertalen als uw apparaat een microfoon heeft. In sommige talen wordt de vertaling hardop . Waarom vertalen op deze website. We hebben deze website geoptimaliseerd voor het vertalen van alle talen.


Zinnen vertalen en teksten online vertalen, het is. Microsoft heeft de app Translator uitgebracht. De app luistert naar zinnen die de gebruiker uitspreekt en vertaalt die naar andere talen.


Start studying Duits zinnen ( vertalen ). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Er is een behoorlijk groot verschil tussen een woord , een zin , meerdere zinnen of volledige teksten vertalen. Posts about nederlandse zinnen vertalen in het spaans written by vitaminsok. Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed.


Maar in ieder geval deed ze precies waar ze zin in had. Toen Marja een uur later boven kwam,. Nederlands, Albanees, Arabisch . En voor Frans zinnen vertalen. Mag ik het eerst even zien?


Translator eu is een meertalige online vertaler van teksten en zinnen die u vertalingen in talen aanbiedt Het gebruik is zonder registratie en gratis. Ze knikte goedkeurend en liet hem nog een paar zinnen vertalen. Er was de afgelopen tijd iets in haar veranderd.


Idealen hadden plaats moeten maken voor de . Of van het Engels naar . Je kunt maar een paar vertalingen doen (hij bouwt de zin dan niet eens goed op) en dan moet je. Haar blik vliegt over de opgaven. Ze moet een paar zinnen vertalen , een invuloefening met werkwoordstijden maken en de betekenis van woordjes opschrijven.


Het is niet alleen mogelijk om losse woorden te vertalen, maar ook zinnen vertalen is eenvoudig. Digitaal vertalen de oplossing voor het snel vertalen van woorden en zinnen. Op deze pagina kun je de online vertaalmachine (handig voor stukken tekst) voor je huiswerk gebruiken.


Zo kun je met Lingual zinnen vertalen van Engels naar een andere taal. Na het inspreken komt er een tabel in beeld waarin de zin in het . A: de juiste vorm van het b. B: het juiste antwoord op een vraag. C: zinnen vertalen naar het Frans. Op toetsen vormt het vertalen van zinnen een belangrijk onderdeel.


Dit komt in onze methode, Stepping Stones, terug in het onderdeel Stones.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts