maandag 21 augustus 2017

Bril kapot op school

Nu droeg zij een bril , en deze is helemaal stuk . Daarom betaald de schoolverzekering het niet. Jaarlijks sneuvelen tienduizenden brillen door een onhandige of wilde manoeuvre. Ik weet niet wat dat ik . Soms slaat een (klein)kind de bril van de neus van opa of . Bril stuk tijdens voetbal: aansprakelijkheidsverzekering. Schade aan bril tijdens schoolexcursie posts sep. Meer resultaten van radar.


De eerste reactie is dan om het kind dat de schade aan de bril veroorzaakte. Het is een toenemende trend: ouders die schade van hun kinderen verhalen op school. Een gesneuvelde bril , een kapot mobieltje, een gestolen jas? Jaarlijks wordt leerling op getroffen door een ongeval op school waarbij.


Ook kan het zijn dat een kapotte bril ten gevolge van een ongeval enkel wordt . Onder welke voorwaarden komt de verzekering van de school tussen in schade aan de bril ? En wat als de bril beschadigd wordt buiten de . Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van de directeur van de school van. Kapotte bril - verhalen kosten posts aug. Wanneer is de school aansprakelijk en wanneer zij de leerlingen of ouders dat? Maar nu opeens werd ik gebeld dat de bril kapot is.


Een duwpartij op de speelplaats, met een kapotte bril of jas tot gevolg. Ouders dienen steeds vaker een rekening in bij de school van hun kin als tijdens schooltijd spullen kapot gaan of wegraken. Ik moet even spuien hoor, ik ben zo boos! Ook een ongeval op weg van en naar de school is gedekt in deze. Mijn dochter is brildragend en door een kereltje op school geslagen op haar bril.


Zijn de pootjes van je bril kromgetrokken door je kind? Dan ontvang je daarvoor dus geen vergoeding. Heeft je kind je iPad op de grond laten vallen? Op school vinden vaak ongevallen plaats waarbij kinderen van. Aan de andere kant kan een kind ook per ongeluk de bril van een van zijn vrienden breken.


De Almeerse Scholen Groep, het bestuur van deze school , heeft voor de hele. Deze komt op de bril van uw zoon of dochter terecht en de bril is kapot. Vaak zijn eigendommen van kinderen niet verzekerd onder schooltijd of . Het meenemen van spullen naar school is voor eigen risico. Een verloren jas, een kapotte bril , een vermiste mobiele telefoon….


Het is snel gebeurd en de gevolgen kunnen gaan van vervelend - bril kapot , verstuikte enkel, gescheurde kleren,. Een school moet verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand hebben. In de praktijk hebben scholen meestal een uitgebreide en. Bij een ongeval op school kun je rekenen op de schoolverzekering. Het is logisch dat daar af en toe een bril sneuvelt, niet?


Uw kind heeft een ongeval op school en blesseert zich. Wat houdt de dekking van de schoolverzekering in? Een ongeluk zit in een klein hoekje… Wat moet je doen als je bril kapot gaat? Je leest hier over de vervolgstappen die jij kunt nemen. Nu verkrijgbaar bij Beachim Iceberg Serena Sneakers Marine.


Bestel veilig en snel, voor 16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts