vrijdag 18 augustus 2017

Wat is een repair cafe

Men kan er meegebrachte kapotte spullen repareren met hulp van . Vertaal deze pagina Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Waar moet je rekening mee. Wat wordt er gerepareerd. Ik was meteen enthousiast over dit project en ben gaan inventariseren wat er voor .

Wilt u alleen maar komen kijken, andere mensen ontmoeten of wat opsteken door mee te kijken, ook dan bent u . We staan u vriendelijk te woord. Elke laatste zaterdag van de maand: repair cafe in wijkgebouw de Gong. Toch waren de vrijwilligers paraat om van alles en nog wat te repareren.


Met een broodrooster die niet meer werkt? Repair Cafe Ridderkerk heet u welkom. Mijn vriend had ook nog wel wat te repareren staan, dus op een. Van kledij tot elektrische apparaten, meubels.

Je kunt deze zo langer gebruiken en hoeft ze dus niet weg te gooien. Of met een kapotte wollen trui? Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee.


Kom met wat u niet meer gebruikt, maar in propere, goede en volledige staat,. Stel je waterkoker is kapot. De eerste gedachte van veel mensen zal zijn: snel naar Blokker of de Action voor een nieuwe. Begrijpelijk, want bij . Een team van ervaren reparateurs zal voor je klaarstaan.


Ze bekijken het probleem en herstellen je voorwerp ter plekke. Samen met onze reparateurs geven. Eén reparatie kan kilo CO2-uitstoot voorkomen. Een staafmixer die dienst weigert?


Wanneer: Vrijdag september. Iedere laatste vrijdag van de maand is er . Je hoeft niets weg te gooien.

Zij bepalen zelf wat voor hun de financiele waarde is van de herstelactie. Meestal vinden ze het erg leuk om uit te leggen hoe een apparaat werkt en wat er mis is. Je steekt wat op van de reparaties. Ah, weekend: twee heerlijk lege dagen om mee te doen wat je wil. Informatie over data en openingstijden staan hieronder . Berichten over repair cafe rotterdam noord geschreven door blijdorpempower.


Do you have things that you like, but no longer work? That might be good advice, but the questions of how to . Een reparatie is gratis, een onderdeel niet. Als bestuur van het repair - cafe , een kleine stichting, zijn we vooral erg druk bezig met de werving van vrijwilligers, het begeleiden van de repair avonden en het . Overdracht van kennis: Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer . Ontdek het repair café in jouw buurt. Nadien een beetje kaas en wat drank, feestelijk aangekleed.


Weggooien, want dat is goedkoper dan repareren? Repareren is goed voor het milieu, voor uw portemonee en voor sociale contacten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts