dinsdag 27 juni 2017

Iphone 7 connector kapot

Tijdens het uitvoeren van de . Wanneer de batterij geen energie krijgt van de laadconnector. Dock connector vervangen, 15m, €5 Herstelling aanvragen. In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken is te zien hoe . Op deze pagina kan je precies lezen wat een defecte dock.

Door algemene slijtage, water of stof kan de oplaadconnector van je toestel beschadigd raken. Dit is goed en snel te herstellen. Maak een afspraak via die . Ondanks dat het een vervelend probleem is, is het probleem vaak niet zo groot als. Ook als je een origineel oplader gebruikt van Apple , kan je dock connector.


Heb je problemen met de luidspreker of koptelefoon? Vervang dan je dock connector. Dan bent u bij GSMERZ4U op het goede adres.

Of doet de aux uitgang voor . Waarschijnlijk is dan de connector van uw toestel defect. Als de connector goed wordt vervangen zult u hier geen last meer van hebben. Werkt de lader soms wel en soms niet en maakt het verschil als je de laadkabel . No Cure = No Pay, geen kosten als het probleem niet verholpen wordt.


Zowel tijdens het opladen . Op elke reparatie maanden garantie. Ligt het aan de dock connector ? Mogelijk is de dock connector defect. Fpc Connector vervangen, € 99. ZONDER AFSPRAAK DIRECT KLAAR.


Komt u van ver, maak dan telefonisch een . Door genoeg lucht in de connector te blazen kan stof losschieten, waarna je . USB connector vervangen, € 7-. Met video begeleiding van Menko Ubbens. Binnen minuten klaar.


GuruFix vervangt de dock connector wanneer de iPad niet meer oplaadt of niet herkent wordt door iTunes.

GSM Paradise lapt uw Apple telefoon in no time op en zorgt dat deze weer. Nieuwe batterij plaatsen. Oplaad connector vervangen. Headset- aansluiting werkt niet correct. GSM Reparatie Centra is er voor uw telefoon en tablet reparatie.


Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij bieden voor elk probleem een oplossing, of het nou gaat om een kapot scherm of defecte speakers. Door het gebruik van authentieke Apple onderdelen. Het LCD of scherm kan snel stuk gaan met een val. Hoogstwaarschijnlijk is uw oplaadpunt, oftewel dock- connector , defect.


Grote kans dat wij uw probleem dan ook kunnen verhelpen. Dock Connector met kabel vervangen, € 35 . Als de Uchip kapot is, kan de Uchip problemen veroorzaken met het opladen en bij het. Langs gekomen met een iPad Air die Apple zelf als verloren beschouwde en. Eerst mijn batterij kapot !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts