dinsdag 27 juni 2017

Iphone 6s lcd scherm

Compleet met Glas, Touchscreen en LCD. Morgen al geleverd en inclusief maanden garantie. Op voorraa morgen gratis thuisbezorgd. Voor 16:bestel morgen in huis. De laagste prijs garantie, dat garanderen we.


AAA kwaliteit Kwaliteit informatie: Het AAA kwaliteit is van de hoogste kwaliteit en zal ervoor . Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat . Hierdoor zit u maximaal 30minuten zonder telefoon. Met de video ondersteuning van Menko Ubbens. Dit product kan je gebruiken wanneer het LCD scherm van je . Klaar voor gebruik, niks . Help ons en andere klanten door het schrijven van een review. Gratis reparatie aan huis of bij u op werk! Wilt u het liever door één van onze specialisten laten repareren?


Bekijk dan onze reparatie pagina en maak direct een afspraak met een door uw gewenste . Het scherm en LCD bestaat uit onderdeel en heeft geen montage nodig. Wij repareren direct en zonder afspraak. Laat je LCD scherm professioneel vervangen. Het benodigde gereedschap wordt gratis meegeleverd.


Voor 23:00u bestel Morgen gratis bezorgd! Fixers daarom zowel het glas als het lcd - scherm. Bestel dan bij ons goedkoop een nieuwe. Let op, het gaat hier om de kleur wit! Door dit artikel aan te kopen reserveert u een herstelling bij ons servicepunt.


Je krijgt dus niet alleen een ander nieuw glas, maar ook . Dit is te zien bij lijnen die door het LCD heen lopen of . Nieuw touch - en lcd scherm , inclusief montage. Zwart € 50 Wit € 5. Wij kunnen deze snel voor u vervangen! Bakeey Volledige montage . Telefonie Philipsburg Alle advertenties. Beschermt uw toestel tegen krassen en vuil en is gemakkelijk aan te brengen. Heeft u een nieuwe onderdelen voor uw Apple nodig?


Dan bent u bij ons aan het juiste . Uw scherm binnen minuten weer als nieuw! Soneira, de president van DisplayMate . Conditie: Nieuw product. Levertijd: Direct leverbaar.


Met dit nieuwe scherm vervangt u in één keer de complete voorkant (glasplaat, touchscreen en LCD display). De grootste verbetering bij dit model is de overstap van een LCD - scherm naar een OLED- scherm. Forbes heeft informatie die laat zien dat Apple-leverancier LG Display bezig is met een LCD - scherm voor een nog onaangekondigd product.


Het voordeel van OLED boven LCD is dat er geen achtergrondverlichting nodig is. MacBook Pro beschikt over een lcd - scherm van LG Display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts