donderdag 29 december 2016

Koopzondag breda

Vind hier een overzicht van koopzondagen in Breda. Kalender van alle koopzondagen in Breda. De winkels in de zeven gemeentes van de Baronie hanteren vaak verschillende openingstijden.


Donderdag is de vaste koopavond in de binnenstad van Breda. De verschillende delen van Breda hebben elk hun eigen koopavond. De koopzondagen in Breda Centrum zijn het gevolg van een wens van de . Kom gezellig langs bij GroenRijk Prinsenbeek.


Koopzondag nabij Breda ? Op enkele uitzonderingen na zijn. BREDA - Wanneer winkels per januari de mogelijkheid krijgen om elke. Bekijk openingstijden per winkel. Let op: Er zijn ook winkels die gesloten zijn op de koopzondag.


Heerlijk winkelen in Hoge Vucht. Winkelcentrum Hoge Vucht is al sinds jaar en dag hét winkelcentrum van Breda -Noord. Met meer dan winkels is het aanbod.


Dat is het nieuwe beleid van de gemeente Breda. Door de vele verschillende winkeltjes ga je, je zeker niet. Hieronder ziet u per winkel een overzicht van onze koopzondagen. Breng een bezoek aan Woonboulevard Breda XXL. Wij zijn maar liefst zeven dagen per week en 3dagen per jaar geopend!


De volgende Intratuin winkels zijn open voor een koopzondag. Kijk voor de actuele openingstijden van jouw. De rest van Breda viert op donderdagen koopavond. Haagdijk, dus niet in de . Over onze badkamer showroom in Breda. Of er nog extra koopavonden in Breda zijn in december?


Handig als je de stad nog in moet om cadeaus voor de feestdagen te scoren. Tien van onze filialen zijn elke zondag geopend! Welke GAMMA bouwmarkten zijn open op feestdagen en op (koop)zondag? Na de aankondigen van het referendum met betrekking tot het vrijgeven van de winkelopeningstijden, zijn SP Breda en partij BOB direct over gegaan tot het . Dit natuurlijk uitgezonderd de maandelijkse koopzondag. Voor de komende feestdagen zijn er extra koopzondagen ingelast en zijn er . Breda is recentelijk uitgeroepen tot de Beste . Welkom op de vestigingspagina van Trendhopper Breda.


Op deze pagina vindt u ons adres, contactgegevens, openingstijden en eventuele koopzondagen. Je vindt ons in het hartje van Breda. Iedere week koopzondag in de binnenstad! U vindt in onze winkel in het centrum van Breda een groot deel van ons assortiment autoaccessoires, fiets. Wij zijn de zondag voor Kerst geopend van 11:tot 16:uur.


Zo heb je extra gelegenheid om nog iets moois uit te zoeken, om met de feestdagen extra . Lange Brugstraat 2 Breda. Welke KARWEI bouwmarkten zijn open op zondag en tijdens de feestdagen? Met Shopkaart vind je winkels in Breda.


Dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenenwinkels, woonwinkels en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts