zondag 18 december 2016

Bidon mat zwart

De aerodynamische carbon bidonhouder van Time is geschikt voor Race en MTB fietsen. Elite Custom Race zwarte bidonhouder. COCartridges Co2Hold Mat Zwart. BBB Houder UniHold Zwart. CUBE bidonhouder HPP mat zwart -wit.


Stijlvole bidonhouder van Cube.

Past op alle sportieve fietsen mits er bevestiging zit op het frame. Het unieke ontwerp houdt de bidon stevig op zijn plek en maakt snel en eenvoudig gebruik van de bidon mogelijk. Onze lichtgewicht bidonhouders werken optimaal samen met onze.


Op zoek naar een bidon of een bidonhouder? Bidonhouder van mat UD-carbon. Bestel hier bidons en bidonhouders van Bontrager. Bestel nu en vind de dichtstbijzijnde Trek dealer!


Enkel beschikbaar in een van onze winkels.

Deze nieuwe Simon bidonhouder kan zowel uw bidon als een petfles dragen. Fles met dop naar beneden invoeren, 2. De nieuwe Cube bidonhouders, met de nieuwe constructie. Hierdoor kunt u via de bovenkant of langs de zijkant de bidon in de houder stoppen.


We can help you look for a good alternative. Shipment for this product will cost . Profile design aqua rack II bidonhouders zwart. Lezyne road drive carbon cage bidonhouder zwart.


De Ciro bidonhouder is overwegend gemaakt van carbon en is gevormd om de fles zeer strak vast te klemmen, en heeft een minimalistisch ontwerp gekregen . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ontworpen voor: fietsers op zoek naar een elastische bidonhouder die zich aan de flesvorm aanpast. De Custom Race is een zelfregulerende composiet bidonhouder. Rocq Sports carbon bidonhouder.


Met de bidonhouders kunt u uw bidon stevig vervoeren en makkelijk pakken onder het fietsen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een proefrit . De grootste officiële Camelbak Dealer. Lichtgewicht composiet bidonhouder.

Stevige passing dankzij het auto-adjust flex system. Gebruikt door meer kampioenen dan ieder andere bidonhouder van de laatste. Minoura bidonhouder klem 22. Union bidonhouder WBC-zwart alu op kaart (Marwi).


Van jerseys en bibshorts tot bidons en bidonhouders , met deze Isaac Cycle fietsaccessoires. BBC-bidonhouder SmallTank mat zwart. Ze hebben voldoende klemkracht om de bidon vast te houden ook bij rijden over slechte weg.


De bidon is leverbaar in diverse kleuren: Mat - Zwart , . Bedrukte bidons zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. BIDONHOUDER SUPPORT ZADELPEN. Sommige rijders gaan voor de allerlichtste bidonhouder die ze kunnen vinden - elke gram telt tenslotte.


Anderen kiezen voor klassieke materialen en een . Prijzen zijn inclusief btw. Bij de heel kleine mountainbike- of raceframes is de hoofddriehoek van de fiets simpelweg te klein om een (grote) bidon te kunnen plaatsen, bij wulps gevormde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts