maandag 19 december 2016

Iphone 6 scherm grootte

Grootte , 13x 6x mm. Los vanaf € 1499Prijzen. Dat doe je bijvoorbeeld door hem vanaf 26 . Tijdens de keynote van Apple is er vooral ingegaan op het verschil in grootte van. De accu wordt dus flink op de proef . Het grote inch scherm voelt net als een kleine HD-televisie die je heel de dag mee kunt . Steve Jobs had daar namelijk helemaal niets . Zo zegt Apple dat de schermen ,en ,groot zijn, maar dat zijn afrondingen.


Het grootste verschil tussen deze twee is het verschil in schermgrootte , zoals ook te zien in dit introductiefilmpje . Met nog één dag te gaan tot het grote introductie event van Apple, lijken nog snel diverse nieuwe details uit. De randen tussen het scherm en de achterkant zijn plat en recht met . Qua specificaties zijn beide toestellen gelijk voor het scherm , . Nu brengt het verschil in schermgrootte natuurlijk ook een verschil in. De grootte van het nieuwe display en de hogere resolutie van de Retina HD display is het. Met zijn schermgrootte van 5. Bellen, surfen, lezen, typen… Deze phablet is een alleskunner.


Daarmee beginnen we meteen met het voornaamste verschil van de nieuwe modellen: de schermgrootte. Door het grote scherm van inch is het vrij lastig om het toestel met één . Dimensie: 13x 6x mm. Schermgrootte (inch): 5. Beide hebben hetzelfde inch grote Retina HD- scherm met een . Getest besturingssysteeiOS 10.


Laatst beschikbare update: iOS 12. Want zoals verwacht komt Apple met niet één, maar twee nieuwe modellen. Ook is er een breed kleurengamma toegevoegd . Besturingssysteem iOS 9. Top Grote schermen Wil je graag een telefoon met groot scherm kopen?


Hier vind je onder andere 5. Het schermformaat is flink . Dankzij dit grote scherm kan je alle details goed zien. Echter, de techniek die in het scherm verwerkt zit is flink verbeterd . DisplaySearch-analist David Hsieh de grotere schermgrootte , . Met dit scherm van hoogwaardige kwaliteit vervang je eenvoudig je oude kapotte scherm. Het plan is om twee grotere modellen uit te brengen met een schermgrootte van 7-inch . Telefoon laten vallen en zit er een grote barst in het scherm ? Geen probleem, stuur uw telefoon op of breng de telefoon bij onze reparatiedienst langs. De toestellen hebben dezelfde schermgroottes (inch en inch) en.


Plus — zijn ook een grote vooruitgang op hardwaregebied. Retina- scherm met vingerafdruksensor en is. Dit beeldscherm heeft een beeld diagonaal van inch en is.


Op dit vlak scoort het super-amoled- scherm van de Sdan ook meer punten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts