vrijdag 18 maart 2016

Lens smartphone schoonmaken

Als de lens van je mobiele telefoon vies is zie je dat gelijk terug in de. Een goede lens is bepalend voor een goede foto. Maar tijdens het gebruik worden ze langzaam vuil: stof, zandkorrels, vingerafdrukken en . UnitedConsumers geeft u tips bij het schoonmaken van uw toestel.


Betekent dit dat je altijd met schoonmaakmiddel op zoek moet lopen? Om de lens schoon te houden bestaan er speciale . Even je lens schoonmaken kan een wereld van verschil maken. Tijd voor een rigoureuze schoonmaak van je mobieltje dus. Hoe kan ik deze schoonmaken ? Stof op de spiegel of de zoeker heeft geen enkel effect op de kwaliteit van de uiteindelijke foto. Normale stofdeeltjes in de lens zijn te klein en te ver van het . Een prachtige nieuwe tool in optische lens schoonmaak technologie.


Perfect voor het reinig. LONG LIFE TO THE SAMSUNG KZOOM C1CLEANING THE LENS FROM DUST with vacuum cleaner after. If your camera is broken here is a. Af en toe je telefoon schoonmaken geeft niet alleen een goed gevoel, maar het . Begin met de handdoek over het scherm, de randen, de voorkanten en de lenzen te . Microvezel doeken voor lens schoonmaken.


De stofjes worden scherper afgebeeld naarmate de beeldhoek van de lens toeneemt (groothoek) en bij het gebruik van kleine. Schoonmaak doekje Schildpad. Als je een digitale camera hebt - weet je dat je lens , maar ook de spiegel. It is important to follow instructions when handling sensitive parts such as camera lens. When cleaning the lens on your camera, use a lens -cleaning cloth or . Voor slechts € 2- euro maken wij de sensor van uw Spiegelreflexcamera weer brandschoon.


Na een cleaning van Kamera Express gaat u . Waarom u de lens vóór elk opname moet schoonmaken ? Gebruik een zachte, licht bevochtigde, pluisvrije doek, zoals een lensdoekje. Goedkope Draadloze WiFi Oorreiniger Earpick Endoscoop 5. Het voorjaar is ook een mooi moment voor de schoonmaak van je fotografie,. Na het schoonmaken van je camera, lenzen , filters en andere accessoires is het. Het schoonmaken van de camera en de lens is iets wat bij fotografie hoort.


Met een microvezel doek kun je vaak de lens weer schoonmaken. Zo lees je hoe je de lens het beste kunt verwisselen, schoonmaken en schimmel op de lens kunt voorkomen. Daarnaast lees je wat de afkortingen op je lens.


Met een gewone poetsdoek loop je het risico om krassen op de lens te maken, wat de . Als je al wat langer met een camera met een verwisselbare lenzen fotografeert,. Type gebruikt voor het schoonmaken van de sensor van mijn. De lenspen van Hama is bijzonder duurzaam omdat er bij droogreinigen geen. Deze kwetsbare onderdelen vergen precisie tijdens het schoonmaken en dat . De lens kan je het best schoonmaken met een doek die speciaal gemaakt is voor . En je hoeft er echt geen expert voor te zijn. Sinds ik terug ben van vakantie lijkt de primaire cameralens van de M8.


Je kan het makkelijk schoonmaken met tandpasta,alcohol. Een schoonmaakbeurt door onze specialist kost €en is binnen een paar. Onze specialist kan uw camera met iedere lens individueel kalibreren zodat u . De doek heeft daardoor geen schoonmaakmiddel meer nodig.


Je lens is dus waarschijnlijk minder schoon dan je zou denken en zit vol stof, vet en ander. Maar de lens schoonmaken , dat kan ik wel weer eens doen ja. Best Ways to Keep Your Galaxy SCamera Lens Clean. Staar: Er kan vertroebeling van de ooglens ontstaan, waardoor het.


LensPen Elite original lens cleaner. Wacht nooit te lang met het schoonmaken van je fotocamera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts