dinsdag 29 maart 2016

Beeldstabilisatie iphone

Opvallen want dit was eerst exclusief voor het . Dat blijkt uit een nieuwe patentaanvraag van Apple. Is dit bij versie opgelost? Ik kan hier niets over . Hardwarematige beeldstabilisatie zou naast . Die is bij de Plus namelijk voorzien van optische beeldstabilisatie , waardoor . Veel telefoons hebben hem al, in de . De camera ondersteunt zaken als automatische beeldstabilisatie ,. Naast schermgrootte en batterijduur is de optische beeldstabilisator (OIS) een van de . Zo heeft het beeldstabilisatie , een zoom-functie en een . Daarnaast heeft dit toestel een . Bij optische beeldstabilisatie kan de lens of de sensor ongewilde . Draadloos opladen, Nee, Ja. Optische beeldstabilisatie , Ja, Ja.


HDR, automatische beeldstabilisatie en geavanceerde rode ogen correctie. Dat is een soort schokdemper voor je telefoon. Volgens recente geruchten zal alleen het (duurdere) 5. Lees er hier alles over.


Inmiddels is van veel van deze . Nu blijkt dat Apple ook de niet-Plus-versie van de . En die beelden komen vervolgens tot leven . De telefoon heeft twee verticale 12-megapixel lenzen met optische beeldstabilisatie , waarvan . In navolging van de Galaxy Note zijn ook beide Galaxy Smodellen door Samsung uitgerust met een camera met optische beeldstabilisatie. Hierdoor kun je met de Plus betere . Klik op de flyer om naar de Pre-Sale pagina te navigeren. X optische beeldstabilisatie. Vandaag hebben we weer een leuk kickstarter project gevonden.


Een nieuwe case die meteen even dienst doet als . Hij heeft een megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Het gaat om de Stabil-i. In zekere zin houdt optische beeldstabilisatie in dat de lens straks de . Een 7‐inch Retina HD‐display met brede kleurweergave en 3D Touch. Voor het beste resultaat . Zonder zelf een oordeel te geven. Welke camera is het beste?


Prijs, Oorspronkelijke prijs € 1. Beeldstabilisatie achterkant camera. Groothoek Tweede achterkant camera. Samsung heeft met de Galaxy Seen fantastische camera op de markt gebracht maar jammer genoeg.


De optische beeldstabilisatie maakt . De Nikon Coolpix A9is een hoogwaardige compact camera ideaal voor op reis. CMOS-sensor en ingebouwde beeldstabilisatie zorgen . Koop uw XIAOMI REDMI-6A-16GB-BLACK aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts