donderdag 28 januari 2016

Iphone kabel beschermer

Nooit meer last van kapotte kabels , klinkt dat niet top? Deze diertjes zijn de beschermengelen van jouw oplader. De diertjes kunnen eenvoudig worden open . Wat kun je met die schattige dingetjes van Kabel Beestjes?


Een kabel bijter is een kabelbeschermer in de vorm van een dier, bij ons . De kabel kan niet meer in een vreemde hoek geraken.

Voorkom knakken van de oplaadkabel met deze kabelbeschermer. Het Japanse Bedrijf Elecom heeft een passende oplossing gevonden voor het beschermen van een Lightning kabel , met een nostalgisch . Online winkelen voor voordelige . Of je moet van knutselen houden. Voor dat laatste hebben we wat voor je. Een lightning kabel (joh?), een pen, en een tang.


Bij het te ver doorbuigen van de. Met deze kabelbeschermer voorkom je .

Slechts beperkte tijd beschikbaar, dit product is NIET in winkels verkrijgbaar. Altijd Veilig afrekenen met een van . Protectmycable is geschikt voor de Lightning - kabel die onder andere wordt. In een aantal stappen plaatst u de kabelbeschermer simpel en gemakkelijk om uw. Megaaaaa schattig en super handig. In verschillende soorten dieren te bestellen.


Super handig en schattig ineen! Keuze uit panda, egel of varken . Geinig is het zeker, deze Lightning - beschermers die er in sommige gevallen uitzien alsof je een dikke VGA- kabel hebt aangesloten op je . Door het grappige design lijkt het net of het diertje een hapje . X data kabel beschermer. Bestel online voor gratis snelle levering. Dieren Kabelbeschermers.


Als de kabel beschermer niet flex, is het alleen maar verplaatst het punt van zwakte verder . Voorste camerasensor flexibele kabel voor. RJstrain relief boot black. Oplaad Berscherm Veer Vrouw.


Beschikbaarheid: op voorraad.

De leukste kabel beschermers Nu voor maar €75. Een laatste oplossing is het gebruik van kabelbeschermers die aan beide uiteinden van uw Lightning - kabel worden bevestigd. Ondanks de naam werken deze . Vaak gaan kabels kapot door het buigen, met de kabel beschermer voorkom je dat. Tegenwoordig zijn ze wat beter. Toch heb je vaak nog extra snoertjes nodig.


Stekkers en laadkabels nodig? Kabel beschermers rekenen kies wat je wil . Apple Apple USB Kabel 2m. Compatibel model, Originele Lightning USB- kabel. Op Speurders vind je USB-datakabel beschermer.


Uitverkoop Digitale Kabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts