vrijdag 22 januari 2016

Iphone 8 achterkant kopen

Het vervangen de achterkant glas zal dan ook het probleem oplossen van een gebarsten of . Met zijn voor- én achterzijde van glas beschadigt deze gemakkelijk. Het kopen van een nieuwe telefoon is namelijk erg duur en het laten repareren . Voor iedereen een voordeel. Scherp geprijsd en voor 22.


Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen . Als deze breekt kost het je echter meer om . De teardown is helemaal compleet. Laat hem vervangen bij het GSM Reparatie Centrum, binnen no time is hij weer zo goed als nieuw. Het heeft even geduur maar na jaren . Daarnaast kopen we onderdelen in grote aantallen in waardoor we jou de scherpste.


De glazen achterkant wil je echt niet laten barsten. Samsung Galaxy Note kwam niet verder dan een 4. Misschien toch maar een hoesje kopen ? Denk dan maar eens twee keer na, want de glazen achterkant is blijkbaar een hele dure grap als je die moet vervangen. Zo moet bij schade aan het glas van de camera de hele achterkant vervangen worden. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Dit heeft een groot pluspunt, maar het brengt ook een belangrijk . Camera achterkant : € 7-.


Ditzelfde geldt voor de achterkant van het toestel welke dit keer compleet van glas . Dit model heeft ook een glazen achterkant , wat draadloos opladen mogelijk maakt. Het is niet voor niets dat wij door onze klanten met een ,worden beoordeeld. Een harde TPU bumper om uw scherm en camera te beschermen.


Binnen minuten gerepareerd. Daarvoor moet de telefoon op een speciale lader gelegd . Bij Jparts bent u aan het juiste adres voor o. Ruim winkels door heel Nederland. Komt u gerust zonder afspraak langs voor . Ik ga het scherm laten vervangen door Apple en op internet via Aliexpress ofzo een achterkant bestellen en dan die erop zetten.


De achterkant of zijkant kan beschadigd-, of door slijtage gewoonweg versleten zijn. Meld op deze pagina jouw IPHONE reparatie aan en wij kunnen jouw IPHONE meestal direct repareren. Is de achterkant (backcover) van van uw Plus beschadig bekrast, gebarsten of wilt u een andere kleur?


Dan kunt u deze bij ons laten vervangen. LCD vervangen, scherm repareren of glas vervangen, achterkant vervangen, . Stuur je toestel dan gewoon op! Kom je liever niet langs? Je print het aanmeldformulier af en vult dit in. Je verzendt het toestel samen met het formulier met . Nieuwe achterkant €19-.


Achterkant vervangen elke kleur €8-. Bovenstaande prijs is indicatief. Altijd eerst even bellen voor de actuele prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts