donderdag 31 december 2015

Sluimerstand uitschakelen mac

U kunt energie besparen door de Mac in de sluimerstand te zetten. OS automatisch functies uitschakelen die u niet gebruikt. Een apparaat uit de sluimerstand halen gaat veel sneller dan opstarten. Maar soms wilt u juist niet dat de Mac in de sluimerstand schiet.


Sluimerstand uitzetten in de systeemvoorkeuren… Uitzetten of sluimerstand ? One More Thing posts okt. MacBook uitschakelen of sluimerstand ? Mac afsluiten of sluimeren? Het commando voorkomt dat je Mac in de sluimerstand gaat na de ingestelde periode. Een energie - besparende functie van Mac -computers , Slaapstand , schakelt aspecten van uw computer wanneer deze niet actief is geweest gedurende een . De Macbook is ontworpen door Apple , Inc als een entry level consumenten laptop.


Wist je dat je jouw Mac (Book) automatisch kan laten uitschakelen ,. Zet dan ook een vinkje bij de tweede optie. Stel vervolgens bij het eerste . Als je deze optie niet gebruikt kun je het veilig uitschakelen , hoewel je er niet veel energie. Mac op vaste tijden automatisch op te . Hallo, dat kan vergrendel je Mac -scherm met een wachtwoord. Het scherm in de sluimerstand zetten en je Mac vergrendelen, is precies . Sudden Motion Sensor uitschakelen via SSD Optimalisatie. Er schijnen klachten te zijn van SSD gebruikers die na een sluimerstand van de SSD de schijf niet . Wh minder per week als de Mac uit staat.


OS- toestel naast je Mac gebruikt als een soort tweede scherm. Locatievoorzieningen uitschakelen op Mac in privacy instellingen. Vraag om wachtwoord: meteen na start van sluimerstand of schermbeveiliging. Windows heeft meerdere manieren om energie te sparen.


De belangrijkste zijn slaapstand en sluimerstand. Door je bewust te zijn van de . In de slaapstand wordt het stroomverbruik verlaagd door sommige interne bewerkingen tijdelijk te stoppen. U kunt het apparaat instellen om automatisch naar . U kunt de sluimerstand van de Mac mini uitschakelen door op een willekeurige toets op het toetsenbord of een willekeurige knop op de optionele Apple Remote. Dat moet je dan in de instellingen van het Energiebeheer (of hoe dat op een Mac moge heten) aanpassen. New Releases, zoek maar.


Ik wal namelijk niet de volledige sluimerstand uitschakelen , ik wil . Immers, als dat niet zou gebeuren, dan is je batterij . Gegevens naar de Mac mini overbrengen. Meer gegevens op de Mac mini zetten. De Mac mini in de sluimerstand zetten of uitschakelen. Geavanceerde instellingen op macOS.


Anders kan iedereen zomaar met je Mac werken. Hier kunt u Caffeine gratis downloaden. Caffeine is software om de slaapstandfunctie van Windows en Mac uit te schakelen. QA: Niet meer om een wachtwoord vragen bij het ontwaken uit de slaapstand. Marjan vraagt: Als ik stop met werken op de computer moet ik steeds mijn . De Mac OS X-software herstellen of opnieuw installeren.


Merkt u dat uw Mac steeds trager wordt of vastloopt? Zo nu en dan volledig uitschakelen in plaats van hem in de sluimerstand te brengen, . De Power Mac Gis voorzien van alle nieuwste voorzieningen op het gebied van. De computer in de sluimerstand zetten of uitschakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts