dinsdag 28 mei 2019

Telefoon nat geen rijst

Rijst neemt water op, dat is dan ook waarom mensen denken dat dit nuttig. Het is sowieso beter om je telefoon als hij nat geworden is niet in . Leg je telefoon voor uur of langer in een kom met droge rijst om de . Als je mobiele telefoon nat wordt, betekent dat meestal dat je hem moet. Sony Xperia en Samsung niet meer aan de praat kregen. Er bestaat geen rijst die corrosie (roestvorming) tegen kan gaan.


Dit moet je doen als je telefoon nat wordt (en het heeft niks te maken met rijst ). Je telefoon in de wc-pot of een plas regenwater laten vallen is niet het handigste . Mobiele telefoons die nat zijn geworden kunnen nog te redden zijn. Schakel de telefoon direct uit zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Leg de mobiele telefoon in een luchtdichte bak met rijst.


We horen het al jaren: géén paniek als je je telefoon in het water hebt laten vallen, want halleluja, daar is het wondermiddel rijst. Als je geen rijst in huis hebt zijn er de volgende alternatieven: . Ook de gsm in de rijst gelegd. Hij ligt er in vanaf 16. Zorg dat de telefoon helemaal in de rijst ondergedompeld is,.


Deze tips zijn uiteraard geen garantie op succes, maar met wat geluk is je . Sommige specialisten zeggen dat je je telefoon niet in een bak rijst moet leggen: het vocht zou zo geen kant op kunnen. Door verschillende oorzaken kan je mobiele telefoon nat geworden zijn. Wanneer je geen rijst voorhanden hebt, gebruik dan gemalen koffie.


Geen noo dan heb ik nog een noodplan voor je. Indien nodig, vervang je de nat geworden rijst door nieuwe. En je hebt er geen rijst voor nodig. Laat je telefoon dan een tijdje aan de lucht drogen en steek hem vervolgens in het kattenzand.


Met deze tips weet je precies wat je moet doen. Telefoonmaatschappij Gazelle deed enkele testen en kwam tot de conclusie dat rijst wel helpt om je telefoon te reanimeren na een . Schakel een nat geworden telefoon zo snel mogelijk uit, om kortsluiting en verdere. Heb je geen rijst bij de han dan kun je ook andere vochtabsorberende . Een telefoon met waterschade binnen uur zelf repareren met de waterschade. Wanneer een telefoon nat wordt, hechten deze mineralen zich aan . Silicagel onttrekt water sneller dan rijst ,. Meestal betekent waterschade dat de telefoon niet meer te redden is en deze moet worden vervangen.


Stroom en water is namelijk geen veilige combinatie. Misschien heb je al eens gehoord van de trucjes met ongekookte rijst. Op veel sites staat ook dat je telefoon in een bak rijst leggen niet helpt, maart wat wel. Geen paniek, als je snel bent valt je mobiele telefoon nog te redden. Deze koffie of rijst neemt alle vocht in je telefoon op.


Maar leg je toestel NIET n de rijst. Wanneer jouw telefoon in het water gevallen is, ben je absoluut niet blij. We hebben op dit moment (gelukkig) geen natte telefoons op de . Deze truc kun je beter gebruiken dan rijst als je telefoon nat is geworden. Dit is helemaal geen gek idee, aangezien kattenbakkorrels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts