dinsdag 21 mei 2019

Iphone scherm kapot geen beeld

Daarna heb ik alleen nog maar een wit scherm met strepen erin. Meer resultaten van forum. Apple-logo blijft de hele tijd in beeld.


Vergelijk het beeldscherm van het apparaat met een van de onderstaande afbeeldingen en lees vervolgens hoe u het specifieke probleem . Het kan zo zijn de je batterij leeg is, waardoor je geen beeld hebt op je.

Apple logo verschijnt op je beeldscherm. Wanneer het scherm niet heel erg is gebarsten, hoef je het geen tape overheen te . Komt er een rood batterij-icoon op het scherm te staan, dan moet je even. Geen tijd om langs te komen? Ook in deze situatie kan je scherm kapot zijn maar dan met de schade die niet . De strepen kunnen ontstaan als je bijvoorbeeld je toestel laat vallen en het scherm kapot gaat, . Scherm reparatie € 5- Batterij vervangen € 3- Altijd direct klaar en met 1.

LCD heen lopen of het LCD geeft helemaal geen beeld meer. Als je een recente back-up hebt,is er geen enkel probleem. Telefoon reparatie tilburg, scherm kapot , nieuwe accu nodig de beste kwaliteit voor een gunstige prijs. Glas kapot strepen of vlekken in beeld. Je toestel laten maken kost je geen arm en been, wij bieden daarom de beste prijs garantie.


Wij repareren uw iPad Mini snel en vakkundig. Heeft u een barst in uw scherm of geen beeld ? Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? In dat geval kunnen wij.


Glas stuk of heeft uw scherm geen beeld meer? Mac zo snel mogelijk met maanden garantie op technische . Beeldscherm kapot , strepen op je beeld , glas gebroken of gebarsten, vertoond de lcd een zwart beeld of geen beeld. Of verticale strepen op het beeldscherm. Een gebroken scherm na een val valt niet binnen de garantie.


Maar een kapot beeldscherm maakt de notebook nog niet total-loss!

U kunt dagen per week . Door een aantal stappen . Loop niet te lang met een kapot beeldscherm. Met onze audioproducten is dat geen enkel probleem. Wil je goedkoop en professioneel je gebroken scherm , lcd of glas vervangen? Gaat het laden moeilijk of.


Touchscreen of glas kapot ? Is uw glas gebroken, werkt het touchscreen niet meer of ziet u geen beeld meer? Beeld van de tablet blijft zwart“, “ik zie geen beeld verschijnen op mijn GSM- scherm “, “het . Strepen, vlekken of helemaal geen beeld meer? De voorkant bestaat compleet uit het beeldscherm waarbij er dus ook geen ruimte . Het scherm blijft volledig zwart, ook als ik de telefoon in de oplader heb gestopt.


Leest uw console geen spellen of krijgt u geen beeld ? Waarom zit er zoveel verschil in de kosten van het vervangen van een kapot scherm ? Dan kan er een coil of de backlight ic kapot gegaan zijn. Je hebt toevallig geen nerd- vrienden die heel klein kunnen solderen (smd) ? Zitten er barsten in het glas of weergeeft uw toestel geen beeld meer? Werk rustig en nauwgezet en let op dat je geen onderdelen verliest.


Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts