dinsdag 18 december 2018

Koopzondag boxmeer

Alle winkels zijn geopend op de koopzondag van Boxmeer. In het centrum vind je een grote diversiteit aan winkels. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Boxmeer. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Boxmeer.


U vindt hier alle koopzondagen en koopavonden van Nederland! Shoppen op koopzondag in Boxmeer is extra leuk, want er is vaak een speciaal thema aan verbonden. Leuke activiteiten, mooie kraampjes, koopzondag in . HET CENTRUM VAN BOXMEER ALTIJD BRUISEND . Komen jullie gezellig onze modellen bekijken?


Zij showen de nieuwste items welke we net nieuw binnen hebben! Aanstaande zondag april is het weer koopzondag in het centrum van Boxmeer. Tijdens koopzondagen pakken vele ondernemers, winkels . Zondag december was het, zo net voor de kerstdagen weer Koopzondag in Boxmeer. Informatie over december Koopzondag Boxmeer. Tijdens deze koopzondag kunt u gezellig shoppen en teruggaan in de historie van Centrum Boxmeer.


Locatie: Centrum Boxmeer. Een bedrijfsvideo maakt in korte tijd uw bedrijf duidelijk en laat dit zien. Toegevoegd door: Trudy Hermans ! Afgelopen jaren werd de rode loper uitgerold als catwalk, deze . BOXMEER - Smartlappenkoor De Harde Kern uit Boxmeer vierde zondagmiddag tijdens de koopzondag het 15-jarig jubileum.


Vroege-Vogel-Korting tot 13. Lifestyle Koopzondag Boxmeer. Bochane koopzondag – is die er ook in mijn woonplaats? Wij brengen het echte Italië naar Boxmeer , hier proef je la vera Italia!


Kiek Boxmeer koopzondag -mrt. Benieuwd naar alle extra koopzondagen , koopavonden en andere extra openingstijden? Neem snel een kijkje op de site van Schijvens Mode en kom shoppen! Hemelvaart Straatfestival. Bekijk onze openingstijden › Tuincentrum Olieslagers heeft alles voor uw huis en tuin!


Wij hebben het grootste assortiment in de regio m. Zondag december koopzondag in Boxmeer de winkel is open van . De Koopzondagen in centrum Boxmeer worden altijd vol enthousiasme georganiseerd en dat is te merken. Wijkraad Boxmeer Centrum. Briljant Optiek is gevestigd in Boxmeer , Cuijk en Gennep.


U kunt op drie plekken profiteren van kwaliteit, service en mode op het gebied van zonnebrillen, brillen . Dan heb je vast onze prachtige stand gezien. Welkom bij Action in Boxmeer. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, . Van tot en met september staat er ook . Empire Entertainment meldt vol trots en passie dat ze vanaf nu alle koopzondagen voor Centrum Boxmeer gaan verzorgen. Nadat afgelopen week de eerste Sinterklaasboeking alweer is bevestig zijn we ondertussen natuurlijk druk bezig voor de LifeStyle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts