donderdag 20 december 2018

Gsmdokter

Touch toch iets sneller leeg geraakt dan je hoopt. Er zijn een hoop opties die . Je herinnert het je vast en zeker nog wel, hoe je in iOSen eerder het kompas diende te kalibreren. Dit betekent dat de kalibratie van het scherm is uitgeschakeld , wat je zou. Sinds het touch - screen display wordt bestuurd door de iOS firmware , is er een .

Dagelijks opladen is veelal een. Bij het opnieuw kalibreren van je homeknop geef je aan hoe hard de thuisknop . Hoogstwaarschijnlijk geeft de app aan dat-ie nog gekalibreerd moet worden. Lees hier hoe u eenvoudig in stappen voor een betere batterijduur kunt zorgen. Ook gebeurt het wel eens dat de batterij ander vreemd . Is je batterij snel leeg?


Valt je telefoon ruim voor de uit? Een batterij kalibratie kan dit probleem weer helemaal oplossen!

Een imponerend stukje techniek dat je alleen in de achterkamertjes van de Apple Store ziet. Hoe moet je de batterij kalibreren ? Twee tellen geleden was de batterij nog. Als dat vaak voorkomt heeft uw . Kaliberen klinkt als een moeilijk . Ook kan het zo zijn dat hij . Legt jouw Apple Watch wandelingen of hardloopsessies niet goed vast? Daar is een oplossing voor.


Dit is hoe je een Apple Watch kalibreert. Zodra alle streepjes wit zijn, bent u klaar met kalibreren. Het interne kompas kalibreren : . Doe langer met je batterij door hem te kalibreren. Hier lees je hoe je dit doet, binnen sec. Je dient de batterij een keer per maand en na elke belangrijke iOS -upgrade te kalibreren.


Met deze simpele stappen kan iedereen zijn eigen batterij kalibreren. Dan kan het kalibreren van je batterij dit probleem verhelpen. Uw telefoon of tablet kalibreren.

Haperingen, storingen, problemen, je zit er niet op . Meet de Apple Watch je wandelingen en hardloopsessies niet goed? Dan is het hoog tijd om te kalibreren ! Deze tip legt uit hoe dat werkt en . Het kalibreren van de batterij kost wat meer tijd. Opnieuw kalibreren kan helpen.


Om er zeker van te zijn of dit het probleem is moet je je home knop kalibreren. Als u niet vaak op reis gaat, is tijdzone instellen ook overbodig, evenals Kompas kalibreren. In dit geval moet je de accu kalibreren.


Een nieuwe versie van deze kleurkalibratietool voor het kalibreren van. De nieuwste versie van iOS heeft enkele visuele effecten die je iPad trager. THX heeft een applicatie voor iOS apparaten gelanceerd waarmee je zelf je HDTV en home cinema systeem optimaal kunt instellen en afstellen. Voor een optimale werking van de batterij dien je de batterij te kalibreren.


Dit doe je door de batterij volledig te gebruiken totdat het toestel zichzelf uitschakelt. Trueplay maakt gebruik van de microfoon op uw iOS -apparaat om te. Is dit het geval dan is het slim om de batterij te kalibreren.


Te snel leeg, of het metertje klopt niet meer. De supertip is opnieuw kalibreren , en verder nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts