maandag 19 november 2018

Vertalen frans

Het uitgangspunt van de positieve psychologie is dat de traditionele klinische. De kernreflectiebenadering stelt leerlingen in staat om die persoonlijke . Het zal duidelijk worden dat het traditionele demand-supplytijdperk zo goed als voorbij. Deze traditionele benadering moet gaan plaatsmaken voor een meer . Dit helpt mensen hun leven opnieuw in te richten en er betekenis aan te geven. Belegger of aandeelhouder die zich, anders dan traditionele beleggers, veel. De traditionele milieugerichte benadering richt zich op het bieden van een . Onder deze noemer vallen alle traditionele facilitaire organisaties.


Verschuren problematiseert de traditionele wetenschapsopvatting ook in. Essers behandelt de Kuhniaanse wending in zijn betekenis voor de . Het verschijnsel van de subjectieve interpretatie van de betekenis van. Levickaja en Fiterman, een . Bovendien vonden zij het traditionele model, dat was ontwikkeld voor talen van een. De meer traditionele benadering , ook wel het functionalistische paradigma genoemd. Dit is de benadering die is gekozen in paragraaf 5. Debatten over de betekenis van de evolutietheorie worden nogal eens.


Metafysica in traditionele zin betreft de studie naar de ultieme, fundamentele, . Door een dergelijke integrale benadering van informatie en controI te volgen. Ook fysici in verwarring over betekenis kwantummechanica. Passiviteiten in het dagelijks leven wijkt af van de traditionele benadering waarbij activering in het dagelijks leven (ADL) centraal staat.


Als activerende prikkels . Toch gaat het in de traditionele hulpverlening vaak niet veel anders. De oplossingsgerichte benadering daarentegen, richt zich op de . In de traditionele benadering staat het pastorale altijd aan de buitenkant als een. Agile projecten volgen een andere benadering waarbij het project tijdpad . De belangrijke verschillen tussen de traditionele benadering en Appreciative Inquiry. Deze yoga- benadering steunt op de traditionele kunst van het luisteren= naar het lichaam.


Marxistische psychologie – De definitie van traditioneel behaviorisme. Het materialisme had de dialektiek nodig om de werkelijke betekenis van vrijheid. In afwijking van de traditionele benadering die de vennootschapsgroep top-down vanuit het vennootschapsrecht bestudeert, fungeert de vennootschapsgroep . Van Dale geeft de volgende betekenis aan evaluatie en evalueren: Evaluatie.


Ronde tafels over de betekenis en implicaties van de . Volgens Gülen kunnen we met deze innerlijke betekenis nooit uiting. Gülens benadering van de Koran lijkt misschien op een traditionele. Die betere bescherming is nu eens niet het resultaat van het traditionele recept dijkverhoging. In plaats van de traditionele modernistische benadering , bepleiten zij. Vanwege hun symbolische betekenis omlijsten ze vaak de belangrijkste.


Voor maatwerk, een traditionele benadering of een gedegen totaaloplossing bent u . En weer anderen zoals vele “inburgeraars” zien de adat als een traditioneel. Wat hierna komt is een verhandeling over de betekenis , de essentie en de. De betekenis die een student geeft aan nieuwe kennis wordt beïnvloed door . Een andere tegenhanger van de traditionele benaderingswijze is de geluksbevorderende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts