woensdag 21 november 2018

Moeilijke woorden

Welkom op moeilijkewoorden. Hier vind je een overzicht van alle lastige en moeilijke woorden in de Nederlandse taal. We hebben de woorden ingedeeld . In volgorde van het Dictee. Bekijk voor betekenissen en uitleg het juryrapport. Als je letter per letter een woord moet ontcijferen verloopt het lezen nog niet.


Moeilijke woorden met betekenis. Weet jij wat het betekent. We durfden het bijna niet te vragen. Hé, leuk dat je een video kijkt op mijn kanaal!


Ik ben Jill, jaar en ik vlog mijn dagelijkse leven. Het Groot Dictee der Nederlandse Taal zit bomvol moeilijke woorden. Deze zit er toevallig niet in maar. Nog belangrijker is: kan het . Niveau werkboek, deel 2 . Het mag niet verward worden met het Sanskriet- woord áshram dat in één van de twee betekenissen letterlijk hetzelfde betekent, maar dan als oord waar het . Jonkheer Dit is iemand die van adel is, maar geen titel heeft zoals hertog of barones. Jonkvrouw Dit is iemand die van adel is, maar geen . Diversen Nederlands - 1moeilijke woorden - Bram woordjesleren.


Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, . Zet een moeilijke woorden pot in de klas. Als de leerlingen een moeilijk woord tegenkomen in een boek schrijven ze dit op een briefje en doen het in de pot. Combineer de betekenissen met de woorden. De letters achter de betekenissen vormen in de goede volgorde een woord. Stuur dat woord in via het reactieveld . MOEILIJKE WOORDEN VOOR SENIOREN.


Jef kwam Pier tegen op de markt. Taaladviesbureau Van de Pol voor al uw taalvragen met betrekking tot het Nederlands. Als die het woordenboek erbij moeten pakken, schiet u uw doel voorbij. Wetenschappers en ambtenaren gebruiken bij hun onderlinge correspondentie vaak lange (en moeilijke ) woorden omdat die meer helderheid verschaffen en . Wat zinnen doen Ik heb het gehad over makkelijke woorden, moeilijke woorden en over mooie woorden, over wat je ermee kunt doen, en over wat die woorden . Keuzeopdracht 9: Tien moeilijke woorden. Zoek in het boek dat je gelezen hebt naar tien moeilijke woorden.


Zet ze in alfabetische volgorde onder elkaar en zet . Derailleur, wielomwenteling en andere moeilijke woorden – Renske Val en Loek Erich. Consequent en structureel aandacht besteden aan moeilijke woorden in . Zijn partners in de meerderheid zouden straks blijk geven van voortschrijdend inzicht en zijn partij dus gelijk geven. Ook bij woorden die vaak voorkomen is de betekenis lang niet. Maar hoe ga je daar mee om? Wij hebben een aantal tips om je daarmee te helpen!


Heleboel woorden over doodgaan op kleine briefjes. Voorlezen van elk woord. Ken je het woord= groene omslag. Lees het gedeelte van de tekst nog een keer. Je kan een woord vinden dat hetzelfde betekent.


Learn faster with spaced repetition. Start studying Biologie moeilijke woorden. Aders: Aders zijn de dunne bloedvaatjes waar je bloed doorheen stroomt. Privacybeleid in moeilijke woorden. Deze site is bedacht door een docent van het VeenLandenCollege in . De ogen van mijn moeder stonden op onweer en terwijl de stortvloed van moeilijke woorden over me werd uitgestort begreep dat ik vermoedelijk zonder eten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts