dinsdag 28 augustus 2018

Samsung s6 simkaart openen

Zit jouw vraag er niet bij? Vertel het ons, we werken de veelgestelde. Hoe plaats ik mijn simkaart of -kaarten? De sleuven voor de simkaarten bevinden zich . Plaats de nano-simkaart in de nano- simkaarthouder voordat u hem in het apparaat steekt. Verwar ook niet de nano-simkaartsleuf met de geheugenkaartsleuf.


Staat op de simkaarthouder waar je de simkaart uitdrukt als je hem voor het eerst. Met deze tool kan de SIM kaart houder uit uw toestel worden gedrukt. Deze SIM verwijder tool is gemaakt van staal, dus buigt niet snel.


Nu de simkaarthouder open is geklapt is het handig om hem vrijwel omhoog te plaatsen. Dat gaat met een flinke klik. Schroef de Birth Alarm Lite open het verwijder het rode label welke. Is dit wel het geval, dan bevind zich deze reeds in de SIM - houder onder het batterijcompartiment (zie ). Is dit niet het geval, dan dient u de simkaart zelf aan te schaffen.


Wanneer de Birth Alarm Lite gaat bellen kunt u ook het één en ander aan het. IS NIET OPEN TE KRIJGEN MOTOGPLUS. Steek het pinnetje in de opening (het kleine gat ). Je gaat dan net zo lang door proberen totdat het schuifje open gaat en dan gaat dat pinnetje heel snel kapot, en heb je het schuifje alsnog niet open gekregen. Nu zit de simkaart hartstikke vast en wilt er dus niet meer uit. Als je je simkaart echt niet uit je toestel kunt halen, kun je ervoor.


Maar wees gerust, je hoeft de simkaart niet uit je toestel te peuteren om het nummer te achterhalen. Open de app Instellingen en ga naar het tabblad Algemeen. Het is niet noodzakelijk om je toestel uit te schakelen tijdens het verwisselen van de simkaart. Open de simkaart - en de geheugenkaarthouder door de meegeleverde houderopener in de gaten naast de houders te steken.


Hello all of you, I just got my Moto GBlue, and it wont open the sim -slot with the pin. Bekijk hier gratis de handleiding Nexus open maken voor het repareren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onvolledigheden.


Let op: De pin voor uitwerpen moet loodrecht op het gat staan. Toestel leest (soms) geen nano-, micro of normale simkaart. Simkaart houder ofwel simtray zit vast of gaat er niet in. Resultaat: mijn nieuwe telefoon waarop ik weken heb gewacht is niet alleen onbruikbaar omdat de simkaarthouder niet open gaat , maar ook . Ik wil een backup maken van alle gegevens, kan dit?


Ik krijg de lade van mijn simkaart slot niet open , wat nu? Je kunt een backup maken. Je moet de simkaart plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken.


Steek de opener voor de simkaarthouder in het kleine gaatje in de simkaarthouder op de . Gratis verzenden - Snelle. Til de SIM - houder op en plaats de SIM. SIM-klepje om de kaart te verwijderen.


Druk de SIM in totdat deze wordt vrij. De telefoon gaat niet over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts