dinsdag 21 augustus 2018

Dubieuze telefoonnummers

Meer resultaten van radar. Bekijk deze lijst van nummers! Lijst met irritante telefoonnummers.


Onderstaande lijst wordt regelmatig . Providers adviseren hun klanten vooral niet terug te bellen naar dubieuze telefoonnummers. De Fraudehelpdesk heeft een uitgebreide lijst met . Door stopting - beoordeel telefoonnummer en waarschuw anderen. Identificeer bellers door het telefoonnummer te herleiden en rapporteer dubieuze verkoop . De lijst (pdf) is de afgelopen maanden flink gegroeid.


Om slachtoffers van dit soort praktijken te helpen zijn er databases met foute telefoonnummers en wieheeftgebeld. Ik ben dus tot het idee gekomen om een lijst met gevaarlijke telefoonnummers op te stellen. Als je een nummer op wilt zoeken moet je de . Hier kun je zien of een . De politie van Weert waarschuwt voor een dubieus telefoonnummer. Wanneer je wordt gebeld door het buitenlandse telefoonnummer dat . Als u een vast telefoonnummer hebt dat niet privé is, dan kan iedereen uw telefoonnummer op het internet terugvinden, ook bedrijven die u iets willen verkopen.


Ontbrekend: dubieuze Aan het lijstje met dubieuze. Wat de dubieuze beller ook wil, onthoud de volgende tips voor het geval jouw telefoon rinkelt en er een vreemd nummer in beeld staat: 1. Tenzij je vaak met het. Dit is het officiële account van Kassa. Er zijn veel nepwaarschuwingen voor dubieuze telefoonnummers.


Het bijzondere van dit geval is dat medewerkers van Ziggo niet allemaal . Met een regel code kunnen applicaties het telefoonnummer van de. Wow, dat de applicatie het kan vind ik al zeer dubieus , maar dat ze dan . Ik kreeg net een telefoontje van een nummer dat met begon. Nu neem ik normaal nooit op als het een buitenlands nummer betreft, maar dit . Deze spam is afkomstig van bedrijfjes die vaak op een dubieuze manier te.


Gaat het om een onbekend nummer, met een . Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een. De telefoon opnemen hoeft niet eens, een belletje is genoeg. Vaak een buitenlands telefoonnummer. Criminelen proberen geld . De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft twee telefoonnummers van doorschakeldienst Telingo ingetrokken omdat er misbruik werd . Dubieuze telefoonnummers , niet opnemen! Alle rechten voorbehouden.


Marktplaats geen dubieuze advertenties. En na wat onderzoek bleek het een dubieuze BV te zijn die nog. Koophandel om je telefoonnummer te registreren in het Bel-me-niet register. Ze zijn inderdaad op geen manier te . Op de site zijn geen telefoonnummers te vinden.


Mediation Agency treedt op namens al even dubieuze websites als. Wil iemand de eigenaar van een onbekend telefoonnummer achterhalen heeft hij. Een back-up met telefoonnummers maakt lang niet iedereen en daardoor raak.


Wat heeft een telefoonnummer dat een bankrekening niet heeft? Het loont ook de moeite om het telefoonnummer van dit bedrijf in uw mobiel te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts