maandag 30 juli 2018

Achterkant iphone 8 vervangen

Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen . Het vervangen de achterkant glas zal dan ook het probleem oplossen van een gebarsten of . Het heeft even geduur maar na jaren . Als deze breekt kost het je echter meer om deze te laten vervangen dan het scherm. Denk dan maar eens twee keer na, want de glazen achterkant is blijkbaar een hele dure grap als je die moet vervangen. De glazen achterkant wil je echt niet laten . Zo moet bij schade aan het glas van de camera de hele achterkant vervangen worden. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Met zijn voor- én achterzijde van glas beschadigt deze gemakkelijk.


Camera achterkant : € 7-. Ditzelfde geldt voor de achterkant van het toestel welke dit keer compleet van glas . Originele achterkant , €90. Het is niet voor niets dat wij door onze klanten met een ,worden beoordeeld.


Plus dan maken bij SD Repair. RepairKing heeft de beste prijs van Nederland voor de vervanging van. De achterkant van de telefoon is beschadigd. Bovenstaande prijs is indicatief. Altijd eerst even bellen voor de actuele prijs.


Apple ruilt het toestel om, achterkant vervangen doen ze niet. Type reparaties: aan uit knop - €1accu vervangen - €achterkant vervangen - €2camera vervangen - €1dock connector . Meld op deze pagina jouw IPHONE PLUS reparatie aan en wij kunnen jouw IPHONE. Op zoek naar alle IPHONE PLUS reparatie prijzen? LCD vervangen after market, € 17-. Achterkant vervangen , € 15-.


Sensor voor de nabijheid . Dit reduceert de kans op een kapot scherm met 9! Daarnaast heb je met PanzerGlass geen. Nieuwe achterkant €19-. Wij repareren de achterkant vandaag nog. Laat het snel en vakkundig repareren.


Wij gebruiken enkel originele onderdelen met standaard maanden . Ruim winkels door heel Nederland. Komt u gerust zonder afspraak langs voor . Is de achterkant van uw . Dat laatste pakt veel duurder uit. Bezoek onze winkel zonder afspraak voor scherm reparatie , batterij vervangen of elk ander defect.


Binnen minuten gerepareerd. Met het vervangen van de achter camera is dat verholpen. Heeft deze een reparatie nodig? Backhouse- achterkant reparatie.


Om er zeker van te zijn dat we je apparaat snel kunnen repareren , moeten we eerst weten om welk. Neem contact met ons op voor Telefoon Reparatie Alkmaar! Via onze website kunt u een aanvraag indienen voor al uw Apple producten voor een reparatie.


Naast Apple en Samsung repareren wij ook devices van bijvoorbeeld Nokia, Sony,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts