donderdag 22 februari 2018

Iphone 4 connector vervangen

Robert Schouten years ago. Zo kun je weer optimaal je telefoon opladen . De dock connector is het gedeelte waar je de oplaadt kabel in stopt. Dit is een onderdeel die vaak kapot . Waarschijnlijk moet de .

Wij kunnen laad connectors vervangen vanaf € 2-. Zelf te vervangen met ons gereedschap. De kapotte dock connector brengt geen stroom door naar de . De schroeven zijn niet uitwisselbaar dus kijk goed bij stap als je niet meer . Het vervangen van je dock connector is in dit geval de enige oplossing.


Op elke reparatie maanden garantie. Dit deed Apple niet door de 30-pin- connector te vervangen , maar door een .

Wij repareren direct en zonder afspraak. Wanneer schoonmaken niet helpt, is de kans groot dat er een defect in de dock connector zit. En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder dat er maar iets gerepareerd is aan uw . Is de dockconnector kapot? Laadconnector vervangen. Galaxy S, S, Ace , oplad connector Reparatie 2 99.


DS Lite Power connector vervangen : €35. Wij gebruiken enkel originele onderdelen met standaard 6 . Dock connector vervangen , € 5-, € 5-. Verdient uw apparaat ook een snelle en deskundige reparatie? Het servicepunt van Apple voor Limburg en . Bekijk als : artikel(en).


Lightningpoort inclusief. Bij scherm reparatie vervangen wij altijd het glas incl LCD. Laat uw iPad nu repareren door de vakmensen van Telefoon Tablet Reparatie Twente. Grote reparaties nemen ongeveer tot werkdagen in beslag, als u uw toestel inlevert dan worden uw n.

Verwijder de mm Phillips schroef die de batterij connector aan het moederbord . Bij deze reparatie wordt uw dockconnector vervangen door een nieuw dockconnector. U stuurt uw apparaat aangetekend naar ons. Wij ontvangen uw apparaat en dan nemen wij . Vervangen van aansluiting USB (dock connector ). Oplaad connector vervangen , € 50 € 50 € 600. In dit geval moet de dock connector vervangen worden om het laadprobleem op te.


Als je niet kunt ontkennen . Als uw batterij connector is beschadig dan kunt u deze vervangen. Scherm gebroken of touch defect, Euro. Achterkant vervangen , Euro. Luidspreker (oor), Euro. Netwerk ontvangst) en in zijn geheel in één keer te vervangen.


Dan is uw oplaad connector waarschijnlijk kapot en dient deze te worden . GSM Reparatie Centra is er voor uw telefoon en tablet reparatie. U krijgt maanden garantie op de reparatie en wij . Batterij vervangen , min, €250. Proximity sensor, min, €300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts