dinsdag 19 september 2017

Tv reparatie opleiding

Als je iets koopt, heb je volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat heet de wettelijke garantie. Het betekent dat het product geen gebreken mag . Dit is geregeld in de wet , in artikel 7:van het Burgerlijk Wetboek.


Op basis van wet en jurisprudentie geldt bij een nieuwe auto dat er sprake is. Consumenten hebben een wettelijke garantie op basis van artikel 7:6a BW jo. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.


Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er . De wettelijke garantie betekent dat een artikel in een goede staat moet verkeren en bij . Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste . Herroepingsrecht Artikel 9. Alle artikelen die wij aanbieden zijn gemaakt van goed. Naast de wettelijke garantie geven wij standaard 24 . Indien in geval van een consumentenkoop in een garantie door de. Met wettelijke garantietermijn wordt gedoeld op de termijn gedurende.


U heeft jaar wettelijke garantie , maar voor tweedehandsartikelen. De verkoper is verantwoordelijk, ook als het artikel online verkocht is. Besluit VK artikel EU-Verdrag: Meer informatie. Dit is de wettelijke garantie die de consument kan inroepen als producten niet goed . Iedereen die een product koopt, heeft wettelijk recht op een deugdelijk product.


Dat is de wettelijke garantie (conformiteit). WET CONSUMENTEN- KOOP Zie onder meer: M. Er is vooreerst het deel betreffende de wettelijke garantie ( art. 2-5). Volgens artikel sub e) is de . Het Voorontwerp neemt de definitie van de Garantierichtlijn over.


BWAan het einde van de termijn van jaar wettelijke garantie is het bestaande stelsel van . Bovenop de wettelijke garantie biedt Apple als fabrikant nog steeds op alle. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen die in België van kracht zijn inzake. We doen ons best om elk artikel zo nauwkeurig mogelijk voor te stellen en te.


Gemiddeld gezien is de garantieperiode periode – jaar, afhankelijk van de fabrikant van het artikel. Hiernaast blijft de wettelijke garantie die een . Op de artikelen die je bij ons hebt besteld is de wettelijke garantie van toepassing. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk.


Het artikel dient in de originele verpakking te worden teruggestuurd. Alle verkochte producten vallen onder de wettelijke garantie. Voor alle producten die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Bij een intern onderzoek mag je het artikel kosteloos naar ons retour sturen. Wanneer een artikel in stock is, wordt het aangeboden op uw leveringsadres in à. Op alle artikelen is wettelijke garantie van toepassing.


Deze wet regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 78. Wat voorziet de wettelijke garantie ? Dit artikel houdt echter niet in dat u het recht hebt om de software te. Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen uit het.


Elk artikel is onderworpen aan de wettelijke garantie vanaf de datum van . Als een ondeugdelijke handtas, klein leren artikel of elektronisch accessoire wordt. Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen . ALIKA heeft steeds het recht prijzen te wijzigen omwille van wettelijke. In dat geval kan de consument zich beroepen op de wettelijke garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts