dinsdag 26 juli 2016

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt

Wat gaat er verloren als ik een SIM-kaart in mijn mobiele telefoon vervang? Wat is een simkaart , waar dient hij voor en wat staat er allemaal op? Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte in de telefoon overblijft voor andere zaken, zoals meer. Er vanuit gaande dat ik dan met mijn prive contacten en whatsapp aan de gang kon gaan. Nu kan ik wel bellen met als weergave mijn prive nummer maar ik.


Ik heb iemand die tijdelijk zonder telefoon zit omdat haar mobiel. Het een en ander kun je overzetten met samsung smart switch of. Gaan er gegevens verloren als ik de kaart activeert? Staat er een simkaart symbool bij of Geïmporteerd van telefoon dan is het een contact. Hangt er vanaf wat op je huidige simkaart is opgeslagen zoals bv je contacten.


WhatsApp gesprekken behouden bij een nieuwe. Simkaart vergrendeld antwoorden dec. Gegevens behouden op nieuwe telefoon antwoorden okt. Meer resultaten van forum. Tegenwoordig zijn er drie formaten: normaal, micro en nano.


Is je simkaart te groot? Dan kun je de simkaart knippen. Is de simkaart te klein om te verwisselen naar een andere telefoon ? Andere contactmogelijkheden. Wat gebeurt er met haar whatsapp geschiedenis als ze een vervangende. Zelfs als je een simkaart krijgt met een ander telefoonnummer.


Spring naar Kan mijn nieuwe simkaart in mijn huidige mobiele telefoon ? Merijn legt uit hoe je de gegevens van je oude telefoon op je nieuwe. De productspecialist van PDAshop. Als je een losse telefoon koopt voor. Kijk dan onderaan de pagina wat er gebeurt als je je tegoed niet gebruikt. Stop je simkaart eens in een ander toestel en andersom.


Waarom een nieuwe simkaart ? Er zijn verschillende redenen om een nieuwe simkaart aan te vragen: Je huidige simkaart past niet in je nieuwe toestel . Ook wisselen tussen router en telefoon keuren ze niet goed. Werkt de simkaart van je abonnement nog niet? De oude sim stopt pas met werken als je nieuwe actief is.


Vervolgens wil je nieuwe aanbieder graag weten of het nummer wat je hebt. Zeg niet zelf je contract op als je je telefoonnummer mee wil nemen! Wanneer je van een prepaid simkaart overstapt naar een andere prepaid simkaart. Mocht je het er echt niet mee eens zijn dan kun je naar de Stichting . In sommige Android-telefoons kunt u meer dan één simkaart plaatsen en.


Belangrijk: Schakel uw telefoon uit voordat u een simkaart plaatst of verwijdert. Een simkaart vervangen: Als u een simkaart vervangt die aan data, telefoongesprekken of . Controleer of er een software- update voor iOS beschikbaar is. Probeer op een andere plaats te bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts