donderdag 21 juli 2016

Broek repareren strijken

Reparatiedoek is geschikt voor het repareren van kleding, tentdoek en huishoudtextiel. Zonder te naaien, gewoon door het op de stoffen ondergrond te strijken. Koop strijkpatches jeans of een andere kleur die goed bij je broek past. Jeans reparatie doek (lichte jeans kleur). Voor het repareren van gaten in kleding met de strijkbout.


Broek repareren : Ik ben vast niet de enige die altijd een gat bij mijn bovenbenen krijgt. Knip de reparatiestof ( strijkfolie ) op gewenste grootte. Bevestig het reparatiedoek langs de binnenkant van de broek.


Bij mij was dit seconden strijken. Volg de richtlijnen op de verpakking. Deze video laat je zien hoe je zelf eenvoudig een gat in uw spijkerbroek kan repareren. Zijn mijn jongens gewoon slopers of hebben jullie kinderen ook continu gaten in de knieën van hun. Met reparatiedoek is je kleding gemakkelijk te repareren.


Keer de bloes, broek of shirt binnenstebuiten en leg het reparatiedoek aan de binnenkant op het gat. Stel de strijkbout in op strijken zonder . Vandaag deel ik een aantal tips om kapotte broeken te repareren. Een tip hierbij is om deze aan de binnenkant te strijken , zelf vind ik dit er . Keer de broek (of wat je ook repareert) binnenstebuiten en strijk het stukje stof met de Vliesofix vast op de plek die je gaat repareren. Leg een doek op het stukje . Dus komt er de volwassen manier van gaten repareren. Strijk deze op de broek , aan de binnenkant.


Je strijkt een stukje vliesofix op een stukje (spijker)stof (oude broek ) Uit deze stof. Keer je kledingstuk binnenstebuiten en strijk een lapje over het gat. Op deze manier kun je ook gaten repareren in het kruis van je broek.


Het Tante Dora Onderzoeks Team (TDOT) presenteert twee producten die in geen enkele . Je kunt zelfs kleding repareren met een strijkbout. U krijgt een prijsopgave . De overige knie- of elleboogstukken zijn op te strijken , mijn. Dit was de vierde en laatste aflevering over broekreparaties , maar er zijn nog heel. Eerst strijk je een stuk reparatiedoek aan de binnenkant van de broek of je . Schoen en leerreparatie. Alles van leer kunnen wij voor u repareren.


Dé oplossing: breng jouw strijk binnen in onze strijkwinkel. Kwaliteitskledij kan je perfect laten repareren , zonder onmiddellijk te moeten vervangen. Voor €1- per waszak kunt u gebruik maken van onze was- en strijkservice. Natuurlijk bestaat een groot deel van de activiteiten uit het repareren van kleding.


Zo doen wij voor u de was, het strijken , reparaties en nog veel meer. Berichten over reparatie geschreven door demaakbarewereld. Kledingreparatie en -maatwerk in Tilburg. Een nieuwe rits in een (spijker) broek , een scheur herstellen, een losse naad repareren , een knoop aannaaien, het kan allemaal.


Voor de zware stoffen heeft Pronty reparatiedoek van Twill en denim. Tegenwoordig laten we een gat in een broek er gewoon inzitten haha. Ook deze kunt u bekijken op mijn facebookpagina Strijkvrij Harmelen. Wij repareren alle soorten en modellen kleding, maar ook tassen en ander.


GERENOMEERD STOMERIJ EN KLEDINGREPARATIE. Of het nu een broek is die ingekort moet worden of een vlek in uw blouse die verwijderd moet worden . Innaai- en strijkbare broekzakken. De instrijkbare worden meestal gebruikt voor reparatie van kapotte broekzakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts