dinsdag 17 november 2015

Printplaat reparatie hoogeveen

REPARATIE VAN ALLE DENKBARE PRINTPLATEN. Heeft u seriematig werk of veel aanbod van reparaties ? Neem dan contact op voor meer informatie. Een printplaat op maat nodig? Laat het assembleren door Major Electronics b. Contact Adresgegevens Documentatie aanvraag Nederlands (NL); Duits (DE) ; English (UK). Printplaat reparatie op maat voor bedrijven en particulieren.


Uw (industriële) apparaten snel weer aan de praat. Bel 3054en vraag uw offerte aan. Ontbrekend: hoogeveen Electronic Retail Center: Elektronica, accessoires, onderdelen https://www.


Dankzij vele jaren ervaring in het repareren en aanpassen van een zeer grote. Vind printplaat reparatie op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij repareren meer dan verschillende merken consumenten elektronica (TV, witgoe audio). Kijk op onze website voor welke merken wij zijn geautoriseerd . Reparatie van televisie en audio apparatuur.


Wij zijn namelijk op zoek naar een test-medewerker printplaten voor op. Stuur je cv en motivatie via. Je bent in staat printplaten door te meten, en indien nodig te repareren.


Uitvoering van overige . Al meer dan jaar ervaring in reparatie van televisie, audio, satelliet, computer, magnetron in Middelburg. Ook vintage en printplaten. E-mail: reparaties @it-vixion.


Hoogerheide Hoogersmilde Hoogeveen Hoogezand Hoogezand-Sappemeer Hooghalen . Labrecycling is het internationaal inkoopkanaal voor gebruikte laboratoriumapparatuur als GC, HPLC, GC-MS, LC-MS, ICP-MS en AAS. Een Ferrorcode kan duiden op problemen met de printplaat. Witgoedreparatiebedrijf De Waswacht komt de Bauknecht Fstoring regelmatig. Regio Hoogeveen , Beilen, Westerborg, Dwingeloo, Ruinerwol Ruinen, De Wijk, Zuidwolde . En slagvaardig gaat hij aan de gang met printplaten en condensators en binnen afzienbare tijd deed de tv het weer als vanouds. Nieuw - gebruikt - reparatie - accessoires - kabeltjes - hoesjes.


TA2024; kistradio kratradio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts