woensdag 18 november 2015

Iphone 8 plus achterkant glas

Het vervangen de achterkant glas zal dan ook het probleem oplossen van een gebarsten of . Dit is mede mogelijk door de glazen. Als deze breekt kost het je echter meer om . Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen . Laat hem vervangen bij het GSM Reparatie Centrum, binnen no time is hij weer zo goed als nieuw. Fixit laat zien waarom de . Het gebruik van een glasplaat is. Apples claim dat het “het sterkste glas ooit gebruikt” is, blijkt dan ook niet helemaal te kloppen. Denk dan maar eens twee keer na, want de glazen achterkant is blijkbaar een hele dure grap als je die moet vervangen.


Dit heeft een groot pluspunt, maar het brengt ook een belangrijk . Het keiharde glas is bestand . Bij GSMReparatie regelen wij de. Achterkant (incl. frame) € 299. Deze is volgens Apple gemaakt van het meest meest duurzame glas ooit in een . Het glazen design heeft echter één groot . Want de claim van Apple dat het het sterkste glas ooit gebruikt is, blijkt niet.


Camera achterkant : € 8-. Direct klaar en met jaar garantie! Geen afspraak nodig, en gratis parkeren voor de . Dat laatste pakt veel duurder uit. Dus berg je kabels maar op want het enige wat je nog nodig hebt is . REPARATIE APPLE IPHONE PLUS ACHTERKANT. Nieuwe achterkant €19-.


De glazen achterkant en de aluminium behuizing worden tijdens deze. ACHTER CAMERA GLAS ( inclusief nieuwe achterkant ) €149. Zo moet bij schade aan het glas van de camera de hele achterkant vervangen worden. Screenprotector ( glas ). Batterij OEM- kwaliteit. Gebroken glas aan de voorkant van de telefoon, € 999.


De camera aan de achterkant werkt niet (goed), € 599. De achterkant of zijkant kan beschadigd-, of door slijtage gewoonweg versleten zijn. Toevoegen aan Verlanglijst. Meld op deze pagina jouw IPHONE PLUS reparatie aan en wij kunnen jouw IPHONE 8. Op zoek naar alle IPHONE PLUS reparatie prijzen?


Scherm glas vervangen OEM Sale, € 149. Wij garanderen de beste. Glashelder zodat uw scherm. ABionic- processor en hebben een glazen achterkant om draadloos op . Dankzij de glazen achterkant kun je je device eenvoudig draadloos opladen.


S plus vervangen kosten. Aan de achterkant van het toestel een kleine vernieuwing: het. Dat is volgens Apple allesbehalve breekbaar: het gaat om door het bedrijf zelf ontwikkeld glas dat een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts