maandag 28 september 2015

Samsung s5 scherm grootte

Niet zoals de andere toestellen kreeg de LTE-A versie ook een scherm. Alle eigenschappen op een rij:. Beeldschermformaat , inch. Hoe hoger de dichtheid is, des te scherper het beeld is.


Relatieve schermgrootte. S, zijn de afmetingen van. Net als zijn grote broer beschik de SMini over een “putjes-patroon” op de achterkant.


De schermresolutie is nog altijd 1. Full HD) en het scherm is ook nog steeds vervaardigd van het krasbestendige . Maak je geen zorgen meer over je telefoon als je buiten bent. Geniet van de functies van de GALAXY Smaar dan in een compact formaat van. Het brede inch HD Super AMOLED scherm zorgt voor een geweldige en . Schermgrootte , inch. Toch maar weer aan de slag en weer factory reset en vervolgens met grote tussenpauze,. De opslagcapaciteit is GB.


Wij van VRheadsetwinkel. Vergroot de leesbaarheid met een grotere letter. U kunt de tijd op uw startscherm bekijken door een widget van de Klok-app toe te voegen. Tik op een leeg gedeelte van een startscherm en houd dit vast. Intern geheugen ( RAM), GB.


Het superamoled- scherm heeft een grootte van inch. Het HD- scherm is een stuk scherper dan het scherm van vergelijkbare telefoons. Koop of Verkoop samsung galaxy sop Marktplaats. Galaxy SKoptelefoon-aansluiting reparatie, Op aanvraag. De instellingen voor fotogrootte , stabilisatie en flits zijn snel op te vragen.


Het ontwerp van de Galaxy Sverschilt van de S5. De grootte van het beeldscherm is ongewijzigd gebleven. Het scherm wordt automatisch geoptimaliseerd naar de beste instellingen. Originele nieuwprijs 69- Af te halen in onze winkels.


Sinds half oktober heb ik wederom, net zoals een jaar geleden toen ik mijn mobiel net een maand ha problemen met het beeldscherm van . Telefoon laten vallen en zit er een grote barst in het scherm ? Geen probleem, stuur uw telefoon op of breng de telefoon bij onze reparatiedienst langs. Type SIM- kaart: Micro-sim. Samsung SNeo, in originele doos met nieuwe oortjes.


Het verschil is met name te zien in de grootte en de betere hardware. De verwachtingen zijn hooggespannen na het grote succes van de Galaxy S4. Ze zijn gemaakt voor fans van gadgets van niet erg grote formaten, terwijl ze veel. Als u een vergrendelingsscherm wilt instellen op uw telefoon, gaat u naar stap 11.


Zorg ervoor dat u uw Public sim-pin hebt voordat u met de handleiding begint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts