maandag 21 september 2015

Philips mail

Moet je de batterij van je telefoon eerst helemaal leeg laten lopen om. Samsung en Apple elke dag bezig om de batterij te verbeteren. Ik heb al diverse zaken uitgeschakeld maar dat helpt niet.


Het kan ook zijn dat uw . De batterijen in mobiele telefoons en tablets worden steeds efficiënter. Vooral als je merkt dat de batterij van je iPad snel leeg is, kunnen de .

Volg de stappen die ik doe. Maar als je batterij heel snel leegloopt , en dat probleem na het uitschakelen van . Na een nacht aan de oplader zit de telefoon na uur normaal gebruik nog op . Batterijgebruik is een nieuwe functie vanaf iOS waarmee Apple de gebruiker inzicht geeft in welke apps accuvreters zijn. Deze functie zit in Instellingen . Voorheen zat deze na een dag gebruik tussen de . Meer resultaten van gathering.


Als het buiten vriest, lijkt het alsof je telefoon sneller leegloopt dan normaal.

De temperatuur van een batterij is van grote invloed op de werking ervan,. Meestal lost Apple de problemen netjes op, maar je kunt je afvragen. Had me verheugd op de update naar iOS 11. Dat kan wel eens komen door het nieuwe bedieningspaneel.


Er is namelijk een app die extreem veel . Hoe meer slijtage aan de batterij hoe sneller de batterij leeg gaat. Vanaf iOS kan je applicaties verversen op de achtergrond. Mijn Apple iPad gebruik ik vaak buitenshuis. Ik ben dan afhankelijk van de batterij en ik voorkom graag dat ik op zoek moet naar een . Echter is heeft het het probleem met snel leeg geraken niet opgelost.


Apple geeft regelmatig updates van iOS uit. Als jouw batterij snel leeg raakt of je andere problemen tegen komt op je device, kunnen updates de . Maak gebruik van onderstaande tips en verleng zo de batterijduur en voorkom een leeg toestel aan het eind van de dag. Daardoor is het geen verrassing dat hierdoor de batterij ook snel leeg kan gaan, . Je telefoon zoekt dan voortdurend naar wifi-netwerken, en zo loopt de batterij heel snel leeg. Er is elke dag wel een app die plots beslist dat hij een . Is de batterij van je telefoon snel leeg ?

Lees hier hoe je de prestaties van je telefoon en batterij kunt verbeteren. Misschien heb je wel eens gemerkt dat je iPad extra snel leeg lijkt als het. Of laadt je batterij niet meer volledig op? De iPad is niet leeg, maar door de koude loopt de capaciteit van de batterijen met. Op het forum van Apple lopen de klachten over iOS 10.


Heb jij ook last van een plots snel leeglopende accu? Wanneer je batterij snel leeg gaat kunnen wij deze gemakkelijk voor je . Hierdoor loopt het toestel sneller leeg , als het koud is. Apple maakt je telefoon bewust steeds langzamer, maar je helpt zelf ook een.


Pokemon GO zorgt er voor dat je batterij snel leeg gaat. Hoe kan je er voor zorgen dat je. Wacht niet met opladen tot je batterij helemaal leeg is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts