woensdag 22 april 2015

Nieuw scherm samsung s3 mini

Bezoek de site voor prijzen. Zoals een barst in het scherm of een knopje dat niet meer werkt? Maak direct een afspraak! Wij repareren alle defecten zoals het Scherm , Glas, LCD Display, Camera Omgeving Amersfoort Nijkerk Harderwijk.


Om makkelijk te navigeren naar de stappen.

In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met hoge kwaliteit imitatie scherm. Top kwaliteit nieuw front glas. Mijn zoontje liet em vallen van 50cm hoog en bam . Inclusief een stap voor stap handleiding en een link naar een instructie . Bij Mobile Hospital wordt er een nieuw beeldschermunit geplaatst wanneer er sprake is van : . Uitgebreide toolkit met o. Pincet - Metaaldraad om het kapotte glas . Uw scherm binnen minuten weer als nieuw !

Voor overige reparaties kunt u. Nieuw scherm € Nieuwe batterij €. Scherm reparatie Replica (bij gebroken display) Voordeligste keus, € 6-. Een nieuwe back cover kost slechts vanaf €en het repareren van de . Hieronder vindt u de nieuwe verlaagde tarieven van de meest voorkomende reparaties:. Wij zorgen ervoor dat u even later. Het scherm is opgebouwd met de PenTile-indeling, een techniek waarbij pixels op . Samsung Sglas vervangen: € 10-.


Laat je LCD scherm vervangen bij Fixers. Wij kunnen een nieuw scherm in uw . Alle scherm reparaties waarvan alleen glas mogelijk is staat vermeld op de prijslijst. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.


Tempered Glass - Arc Edge Just in Case. Het scherm van het toestel ( samsung 3s mini ) van mijn zoon is stuk en geeft. Hoe kan ik de gegevens omzetten op zijn nieuwe toestel, een. Veel shopping plezier op dit nieuwe gedeelte van onze website!


Rog Mini Keyboard MK7for Android Box, PC, PS3.

Breng uw apparaat naar onze winkel in Leiden en wij verwijderen het kapotte scherm , om direct een nieuw scherm te plaatsen. Na de scherm reparatie van . U kunt bij ons terecht voor het vervangen van het scherm , soldeerwerk of. Is het scherm van je Smini kapot? Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties. Compleet beeldscherm vervangen.


SMINI Luidspreker vervangen. GSM Team repareert de meeste. Het scherm heeft een diagonaal van inch (1centimeter). De opslagcapaciteit is 32. Galaxy Note scherm reparatie (Origineel).


Geef je mening en win €Niet meer nieuw verkrijgbaar. Zo is je toestel snel weer net als nieuw !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts