woensdag 29 april 2015

Glas mat maken met zuur

Wilt u mat glas in uw woning of op kantoor? Wanneer u in het bezit van normale beglazing en u wilt er matte glazen van maken ? Dan word dit meestal gedaan door dit met zuur te etsen. Glasets bestaan dan ook . Het is dubbel glas en willen de binnenzijde mat maken.


We hebben plakfolie gebruikt maar dit geeft niet het gewenste resultaat. Ik loop al glas mat maken met zuur jaren met eczeemklachten ron waaronder rondom mijn ogen, waardoor ik er moe uitzie en moe voel door . Matglas is glas dat mat wordt gemaakt door behandeling met een slijpmiddel of een zuur , waardoor het licht dat er opvalt wordt verstrooid. Dit is geen ander gebruik dan om doorkijken moeilijker te maken of ter decoratie. De methodes om glas mat te maken zijn erg uiteenlopend. Tegenwoordig wordt er vaak mat glas gemaakt door standaard glas te etsen met zuur.


Het etsen met glasets – etspasta of zuur is niet moeilijk maar je moet wel. In een aantal ramen en deuren heb ik matglas. Bij zuren kan je moeilijk een heldere rand maken. Niet dat dit geheel veilig is, het is per slot van rekening een zuur dat het glas uitbijt!


Dit kan je ook gebruiken om zelf je sjablonen mee te maken. Dus niet je hele theeglasraam mat maken ). Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Het matte effect wordt gecreëerd door het glas met een speciaal zuur te behandelen of te zandstralen. Hoe maak je een mat oppervlak van glas , spiegel, marmer met. Er zijn veel methoden om glas mat te maken.


Hydrofluoric Zure pasta. Hoe glasmat te maken moet niet alleen ontwerpers kennen. Etsglas of matglas wordt vaak in bedrijfsruimtes toegepast. Etsglas is een glas dat met een zuur behandeld is waardoor een mat oppervlak ontstaat.


Wou graag mijn logo mat maken :). MAT MAKEN DOOR ZANDSTRALEN, ZUREN OF AANBRENGEN VAN FOLIES. Glazen deuren en wanden kunnen ook deels of volledig gematteerd worden . Naphtha en azijnzuur bewaren goe echter lijden de kleuren daardoor. Over het mat maken van Vensterglas.


Reeds sinds eenigen tijd . Planibel floatglas dat aan één zijde gematteerd wordt door een behandeling met een hoogwaardig zuur. Ontbrekend: maken Woordenboek van droogerijen: bevattende eene uitvoerige beschrijving. Mat glas geschikt voor toepassingen binnen en buiten. Dubbele steel look glazen deur met geëtst mat glas Glazen Deuren, Sweet Home. Een vaas van tweelagig glas , geëtst met fluorwaterzuur , versierd met een.


Ik had een perfect filmpje kunnen maken waarin niks fout gaat maar zo kunnen . MATELUX is een floatglas dat aan één zijde oppervlakkig wordt bewerkt met een zuur van hoge kwaliteit. Het resultaat is een mat uitzien doorschijnend glas. Gezandstraald glas , satijnglas of mat glas kopen? Dit maken wij in onze eigen werkplaats waardoor korte levertijden mogelijk zijn. Vroeger werd helder glas gezandstraald om het mat te maken , tegenwoordig wordt helder glas met een zuur geëtst om het mat te maken.


Doch behalve met kalk , komt dit zuur ook voor in verbinding met. Mattering door middel van zuur houdt in dat men zuur op het glasoppervlak aanbrengt. Dit procédé kan worden gebruikt om het glas geheel of gedeeltelijk te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts