maandag 25 mei 2020

Lintkabel repareren

Hoe te repareren van een platte lintkabel Oplossen verbindingsfouten op harde schijven, optische stations en andere apparaten die platte lint kabels te . Ik zou dit graag repareren , maar ik weet niet zo goed hoe. Met fijne draadjes kan je de breuk wss wel repareren. Afbeeldingen van lintkabel repareren Meer afbeeldingen voor lintkabel repareren Gemeld Afbeeldingen melden Bedankt voor je feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Een deel van het beeld valt weg zolang ie koud is, . Wie heeft er ervaring met het repareren van flatcables. We hebben het hier over de flinterdunne versies, voornamelijk gebaseerd op kunstof. Repareren van een bandkabel en de prestaties te verbeteren door het. Je kan denk ik het beste de hele lintkabel vervangen, dat is netter dan een reparatie in het midden.


The only real valuable thing is intuition. A video of how to repair those flexible printed circuit type flat cables called flex cable that you see used a lot in. LCD-pixel fouten reparatie kits, lint.


Shenzhen Scondar Electronic Co. Aangezien ik geen zin had in een dure reparatie heb ik deze kabel besteld. Gebruik vervolgens een plastic pincet om de LCD lintkabel. Gebruik een plastic openingstool om de rand van de home-knop lintkabel omhoog te.


Verwijder de home-knop lintkabel van het scherm. LG Gte repareren - en kosten te besparen bij het repareren ervan. Dit kan worden opgelost door de lintkabel van de camera opnieuw op het . Voor Huawei mate Pro-moederbord-Flex kabel Flex lint kabel reparatie nieuwe.


Klik op de afbeelding om te vergroten. Veelkleurige Pin Male-Male Breadboard Jumper draden lintkabel. Bestel online bij Hanydman. Gemakkelijk bezorgd of snel af te halen in een van onze winkels. Draai de bevestigingsclip van de LCD lintkabel omhoog en haal de . Heel mooi, maar soms vormen ze een bedreiging voor het rendement bij schadeherstel, reparatie of occasionverkoop.


Reparatie na glasbreuk is daardoor een reële mogelijkheid. Profiteer van de voordelige prijzen en . Afdekking van zichtbare laadregelaars of distributieleidingen ter verbetering van het design van de zonnemodule. Achterste reparatie LED-paneel zonder lintkabels Front- reparatie geleid.


Originele Geleidende Film Toetsenbord Flex Lint Kabel. Foto over Macro van een hand die een vlakke lintkabel met pincet houdt. Als je geluk hebt dan kan je de lintkabels nog in een betere positie. De volgende links tonen de lintkabels en reparaties ervan wanneer er . Wat u nodig hebt Soldeerpistool Soldeer CD-aandrijfmotor Mini-motor 4-inch luidspreker Zwart en wit lintkabel 8. Draadstripper Wat u nodig hebt . Maak de lintkabel los waarmee de behuizing op het moederbord is aangesloten. Of u nu een bedrijf of een persoon bent die uw computer wil repareren , u kunt . Het deel repareren is haast niet te doen.


Het bleek inderdaad de lintkabel onder de airbag te zijn die problemen gaf, ik kwam daar achter . Repareer of vervang versleten of beschadigde onderdelen onmiddellijk en. Koppel de lintkabel bij het displaybord los van de touchpad. W2Voor Mercedes Dashboard Lcd Pixel Tool voor Benz Lcd Lint Kabel partij.


Ik heb de lintkabels van de CDM-wel losgehaald om de print te kunnen verwijderen, deze heb ik na het terugplaatsen met een Fluke . Als uw iPod niet is gebroken, niet proberen om het te repareren of uit elkaar halen! Lint kabel riem vond ik een oude lintkabel in een computer die ik nam uit. Vervolgens kom je binnenin een lintkabel tegen, die door fabrikanten steeds meer . Gedurende de reparatie procedure, zoals de iOpener afkoelt,. Niet verhogen het scherm meer dan ° aangezien er lintkabels langs de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts