dinsdag 7 januari 2020

Samsung a5 touchscreen reageert niet

Selecteer uw probleem als u een meer gedetailleerde beschrijving wilt zien. Touchscreen reageert niet op een deel van het scherm op of het hele. Je moet waarschijnlijk updates installeren na het herstellen van de . In bepaalde gevallen reageert het touchscreen niet meer op aanrakingen. Uw touchscreen reageert niet naar behoren.


Mijn wifi signaal is zwak of ik kan hem niet meer inschakelen.

Werkt een volumeknop niet meer of werken beide knoppen niet dan kunnen wij deze vervangen voor u zodat ze weer naar behoren gaan. Als het touchscreen van uw NOKIA LUMIA 5niet meer goed werkt , is het. Mogelijke oorzaken van het defect kunnen ontstaan na een val , door vocht of . Ik heb het niet laten vallen of onzin.


Als het probleem na de reset aanhoudt, kan het probleem worden veroorzaakt door een. Mijn telefoon is niet ingesteld om niet te storen, dus ik weet niet wat er nog meer mis mee kan zijn. Lees alles over de problemen rondom het touchscreen probleem en hoe je.


Zet uw telefoon ook niet in de oplader, dit kan onherstelbare schade.

Na twee minuten werken ze nog, maar u kunt het touchscreen niet gebruiken. Meer informatie over deze producten:. Inmiddels (uur later) is de inktvlek veel groter geworden en werkt mijn touchscreen niet. En de liquid zit niet meer op de juiste plek.


Scherm reageert niet in iOS 11: werkt niet na laten vallen , vervanging. Jou Toon is dus gevallen en het touchscreen werkt niet meer ? Ik ben bang dat door de val het touchscreen kapot is gegaan ? Werkt het scherm af en toe wel, dan wordt het probleem waarschijnlijk door een software bug veroorzaakt. Je kunt eventueel speciale touchscreen -handschoenen aanschaffen om. Van de een op de andere dag reageert het touchscreen niet meer. T-Mobile voert na ontvangst van een ter reparatie aangeboden . Indien het touchscreen kapot is reageert het niet meer op het aanraken van.


Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen ? En heb je geen idee wat je nu precies moet. Als het scherm van uw Android-apparaat niet reageert of als het scherm knippert, verspringt, flitst, dode pixels bevat of als het scherm blanco is, kunt u deze . Nu werkt hij niet meer , kan hem niet meer aanzetten. Hij reageert niet als ik het schermpje aanraakt pfffff!

Ja ik had nog garanatie maar het is blijkbaar val schade dus valt het buiten garantie ! Ook na het updaten staat Bluetooth weer aan, dus altijd even checken. Apple zou op de hoogte zijn. Hier lees je alles over . Helaas is het touchscreen , ook wel frontglas genoem van glas gemaakt en kan het door een val of door stoten gemakkelijk kapot gaan. Na ongeveer uur werkte het aanraakscherm niet meer.


Pod in bad laten vallen en daar werkte het touchscreen ook niet meer van. Er was niks mis met het. Of je Samsung in het afwaswater? Grote kans dat je hoort of leest dat je hem uit moet zetten en uur in . Dat zou onder garantie vallen maar je kan geen apart scherm kopen . Twee weken geleden zelfde probleem gehad en na een aantal dagen werkte.


Op dit ogenblik werkt hij gelukkig opnieuw, maar er echt op vertrouwen. Heb ik ook geha als dat gebeurt moet je hem uit laten vallen simpel weg doordat de batterij dan op is. Het touchscreen digitizer aanraakscherm reageert niet goed of niet op de. Waneer de accu niet oplaad maar de accu blijkt na vervangen in orde te zijn. Nu na jaar heeft het touchscreen het ineens van de ene op de andere dag begeven.


Je ziet wel beel maar helaas reageert hij verder niet meer op aanraken. De schade zou ontstaan zijn door het laten vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts